reklama

Kto po in vitro?

Hess to maçhina ruszyla☺ rzeczywiście spore masz te dawki ale jak trzeba to się człowiek poswieci☺ ja też Menopur zaczynałam od 75 a skończyłam na dawce 225☺ dobrze ze Calineczka postawiona do pionu niech zaraża błogosławionym stanem a nie straszy ☺
Agulla trzymam za Ciebie kciuki. Wiem, ze się uda☺
Dziewczyny NIE dziękuje☺ choc jako realistka czyt. Pesymistka nie liczę na specjalne szczęście. Dobranoc.

reklama
Agulla nie wiem o której będą wyniki bo mieszkam na wsi i na badanie muszę jechać do miasta - kurde jak to brzmi☺ jadę rano mam nadzieję ze wyblagam żeby mnie w miarę szybko pomierzyly☺ progesteron też zrobię tak na wszelki wypadek☺

Kate, gratulacje trzech zarodków, teraz to już formalność, transfer w sobotę;-)
Kate23-daj znać, jak najszybciej, jak wyniki, a jestem dobrej myśli i przesyłam fluidy ciążowe;-)
Agulla, liczę na wielgaśny przyrościk!
A ja już spokojna, czekam cierpliwie na poniedziałek na USG, bo muszę odhaczyć wizytę w klinice.
Miłego dnia everybody:-)

Nie no Celina suwaczek piękny:tak:ale z tym USG to znowu wyskoczyłas:tak:
Agulla nasz dr mowi że jest spokojny jak 14 dpt trzydniowych zarodków beta jest ponad 100, Kiki miałam mniej niż 100 a ciąża się bardzo ładnie rozwiaja i dzieko ma już prawie 4 cm:tak:u Ciebie musiała być późna implantacja, bo przyrost z 3 do 12 jest prawidłowy. dziś nie będzie większa niż nieco ponad 20. Może to być zarodek leniuszek albo niestety ciąża biochemiczna. Przyjmujemy pierwszą wersję i jej się trzymamy;-)
Kate23 kciuki również za Twoją betę, oby cię pozytywnie zaskoczyła;-)

witam :)
Kate23 trzymam kciuki za super wyniki:)
Agulla za Ciebie równiez i twoja bete!!!
Calineczka dobrze ze juz sie uspokoiłas teraz ciesz sie wspanialymi miesiacami z malenstwem:)

a ja...hym dzis 9dpt...pamietacie rano 7dpt robilam bete 1,63.... nadzieje stracilam ale czytalam o cudach ze beta zaczela rosnac w 11dpt czy 12dpt ale roznie bo i przy blastkach i przy 3 dniowych zarodkach...
wczesnie pisalam ze mam objawy @ boaly mnie piersi byly nabrzmiale ciagle apetyt na jedzenie i bol brzucha i jajnikow...po kliku dniach to ustapilo piersi staly sie znow ze tak powiem zwiotczałe i jak zawsze...a @ nadal niema chociaz umnie to zawsze po uteinie 2-3dni po odstawieniu...
ale wlasnie dzis 9dp tak mnie bola piersi i swedza sutki ze siedze w pracy i ciagle przez bluzke po kryjomu sie drapie ;)
moze zchizuje troche ale jakas nadzieja sie wemnie tli ze 14dpt czyli w srode kropek mnie zaskoczy ;):tak:.....oj ale juz wtym momencie zyje tylko marzeniami

Kate23, rozumiem to rozgoryczenie o którym wczoraj pisałaś.
Mój mąż też czasem stęka, narzeka, że wkółko tylko ta klinika, lekarze, badania. Że jakby niewiadomo, co robił, a on tylko oddaje nasienie i jeszcze narzeka, że przez to spóźnia się do pracy:-)Ach, Ci faceci, zero empatii i zrozumienia.

reklama
calina szansa na transfer wynosi 30% a na ciąże jeszcze mniej:-D.

Hess jakoś delikatnie Cię traktują. 225 co to dla Ciebie!! tyle to ty nosem wciągasz;-)
szkrabek transfer jest w sobotę o ile nie zostanie odwołany:-p

trzymam kciukasy za wszystkie dziewczynki:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry