reklama

Kto po in vitro?

reklama
często jest tak, że luteina delikatnie podnosi poziom bety - ale zazwyczaj delikatnie (że wychodzi poza 2,0) ale chyba też nie powoduje późniejszego przyrostu. Więc dziwnie to wszystko wygląda. Może zaraz Ci wyskoczy w kosmos kolejny wynik? Mam nadzieje, że będzie dobrze!

Mi tak jeden lekarz powiedział, jak przy CLO cieszyłam się pierwszą betą poza 2.0 ( a byłam wtedy cały czas na luteinie ), oczywiście po dwóch dniach nadal miałam niewiele ponad 2.
Nie wiem, może mnie wprowadził w błąd, żeby dać mi jakąkolwiek odpowiedź na nieudaną próbę, zamiast powiedzieć wprost, żeby iść po in vitro, tak to zrobiłam chyba z 8 cykli na różnych lekach pod kontrolą USG, a za każdą wizytę też sporo płaciłam. Nie wiem, tak mi się skojarzyło, może błędnie:zawstydzona/y:

Najważniejsze jednak, żeby jutro Twoja beta wyskoczyła w górę!

olaszy- ja tez pierwszy słysze zeby progesteron powodowal wzrost bety:/ a raczej beta powoduje wzrost progesteronu bo rozwija sie cialko żołte
pozatym zawsze jak juz sie nie udalo to byla beta <0,1 a progesteron mialam wysoki

Stymulację zaczynam od jutra, Gonapeptyl jeszcze 2 razy co 2 dni i potem codziennie, a Menopur codziennie z dawką 225 jedn. 13 marca mam podglądanie kurnika. :tak:

Hess, cieszę się, że Ci się udała wizyta. Kurcze jak widzę Twoją dawkę Menopuru, to mnie tak lekko traktują - pewnie dlatego, że to moja pierwsza stymulacja- ja na razie 75 jedn. od jutra 150 i od 8 dnia będę miała nowe dawki rozpisane po podglądaniu.

Dobrze, że ustawiłaś Calineczkę do pionu - niech się dziewczyna uspokoi i nie straszy już kropka! A raczej już fasolki :-)

reklama
.szkrabek - poproszę o dopisanie do kalendarza, jeśli można :tak: (13 marca - podglądanie jajec). Mnie przy pierwszej stymulacji też z początku dawali takie dawki jak Ty masz, ale nie reagowałam na nie, to przerzucili się na 300 jedn. i zareagowałam w tydzień, hehe. Teraz już wiedzą, że nie ma co się ze mną certolić, tylko trzeba z grubej rury :tak:.

A nasz rodzynek gdzie się podziewa?? Lookator?? Po to przywracałam stary avatar, byś na niego nie patrzył? Mogłam postraszyć tamtym jeszcze, hehe.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry