reklama

Kto po in vitro?

reklama
agulla84 trzymam mocno kciuki!
lookator - dobrze wiedzieć, że żyjesz ;-) dzięki za wiadomość.

Kate23 - to też moje pierwsze podejście i też jestem zafiksowana i podekscytowana - i zważywszy, że jest 33% szans, podświadomie wiem, że wynik bety skrzydła mi podetnie. Ale ważne by po tym upadku się podnieść i iść dalej - mam nadzieję, że masz na to siłę i w razie czego ja też ją znajdę... ściskam mocno.

kate_p7 - jak się czujesz kochana?

szkrabek raz jest lepiej raz jest gorzej. Zastanawiam co zrobię jak się nie uda, bo jak uda to wiem:-) żeby tylko polozyc się spac i obudzic się na bete.

Agulla całym serduchem jestem z Tobą:sorry:oby pomimo niepewnego początku wszytsko szło dalej idealnie. Niejedna dziewczyna ma problemy na początku z betą, z rozmiarami pęcherzyka, zardoka, plamieniem a nawet krwawieniem a dzieko walczyło dzielnie i są w zaawansowanych w ciążach. Tobie jako pierwszej wysyłam fliudki ciążowe &&&&&&&&&&&&&&&
Blue dobrze że nie masz skurczy i nie boli Cię brzuch, to nie sprzyja implantacji. A jeśli się czujesz inaczej niż wcześniej to też dobry znak:tak:Kiedy masz zamiar zrobić betę?

Dziewczyny ja tez mówiłam że kolejnej porażki nie zniosę, ale mijało trochę czasu i znowu chciałam walczyć dalej, kolejna porażka, załamanie no ale nie umiałam się pogodzić z bezdzietnością. M też mówił że tylko robimy 3 ivf a skończyło się na 5 i jeszcze mieliśmy w planach kolejne 3. Więc jak widzicie wszytsko zalezy od punktu w ktorym się jest. Porażki są straszne, później to drażenie co by tu jeszcze zbadać, co jeszcze łykać.... jedna wielka masakra. Ale ten cel w upragnionej ciąży jest tego warty, mimo bólu, płaczu i lat niepowodzeń.
Dlatego życzę każdej z Was wiary i siły w dążeniu do bycia mamą:sorry:I dla Wszystkich dziewczyn również ​&&&&&&&&&&&&&&&

Sluchajcie czy jest mozliwosc zakwalfikowania sie do programu rzadowego tylko z wynikiem FSH (bo wynik AMH jest niski)????. Pytam bo kolezanka ma taki problem a ja juz troche wypadlam z obiegu o ivf.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry