Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hess - czyli sąsiadeczka ;-) kciuki za pogodzenie egzaminu z podglądaniem Bziumelka - ja jestem w klinice w Białymstoku - w Kriobanku. 200km w jedną stronę, ale warto. Mam poczucie, że jak się tu nie uda, to nigdzie indziej już na pewno się nie uda... kate_p7 - zrozumiałe - w końcu każda z nas zasługuje na szczęśliwy finisz i na niego czeka rozpaczliwe. Jednak uważam, że jesteśmy twardy gatunek (kobiety) - i jak czegoś pragniemy tak strasznie, to po rozpaczy przychodzi znów fala siły i nadziei na kolejną walkę. I mam nadzieję, że już nie będziesz musiała się o tym przekonać, bo Twój kropek się zadomowi i zostanie
Dziewczyny podczytuje Was od jakiegoś czasu, a jestem na wątku o rządowym IVF. Pytalyscie o AMH i FSH. W mojej klinice (Lublin) konieczne były oba te wyniki. Amh miałam robione w maju bądź czerwcu 2014, a FSH musiało być aktualne.
Agulla -strasznie mi przykro, że Kropeczek nie dał rady. Ściskam.
Bziumelka - ja byłam kwalifikowana wyłącznie na podstawie FSH i z tego co pamiętam to wymagane jest albo AMH albo FSH. W każdym razie ode mnie nie wymagali AMH.
Ja już po wizycie. Pęcherzyk ma 10,7, jest zarodek, ciałko żółte. Serduszko ma być za 10 dni na wizycie 19.03.
Dziewczęta proszę o info czy kogoś jeszcze nie ma w kalendarzu - bo na pewno wszystkiego nie jestem w stanie wyłapać - proszę krzyczeć głośno i wyraźnie - będę aktualizować na bieżąco :-)
MARZEC