reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hess - czyli sąsiadeczka ;-) kciuki za pogodzenie egzaminu z podglądaniem :tak:
Bziumelka - ja jestem w klinice w Białymstoku - w Kriobanku. 200km w jedną stronę, ale warto. Mam poczucie, że jak się tu nie uda, to nigdzie indziej już na pewno się nie uda...
kate_p7 - zrozumiałe - w końcu każda z nas zasługuje na szczęśliwy finisz i na niego czeka rozpaczliwe. Jednak uważam, że jesteśmy twardy gatunek (kobiety) - i jak czegoś pragniemy tak strasznie, to po rozpaczy przychodzi znów fala siły i nadziei na kolejną walkę. I mam nadzieję, że już nie będziesz musiała się o tym przekonać, bo Twój kropek się zadomowi i zostanie :tak:

Dziewczyny podczytuje Was od jakiegoś czasu, a jestem na wątku o rządowym IVF. Pytalyscie o AMH i FSH. W mojej klinice (Lublin) konieczne były oba te wyniki. Amh miałam robione w maju bądź czerwcu 2014, a FSH musiało być aktualne.

agulla gdzie lecicie na wakacje w maju??

kate_p kciuki zaciśnięte z całych sił !! jest pełna mobilizacja

u mnie 4 podejście- - zakończone niepowodzeniem

za wszystkie zaciskam kciuki i gratuluje szczęściarom :)

Agulla -strasznie mi przykro, że Kropeczek nie dał rady. Ściskam.

Bziumelka - ja byłam kwalifikowana wyłącznie na podstawie FSH i z tego co pamiętam to wymagane jest albo AMH albo FSH. W każdym razie ode mnie nie wymagali AMH.
Ja już po wizycie. Pęcherzyk ma 10,7, jest zarodek, ciałko żółte. Serduszko ma być za 10 dni na wizycie 19.03.

reklama
Dziewczęta proszę o info czy kogoś jeszcze nie ma w kalendarzu - bo na pewno wszystkiego nie jestem w stanie wyłapać - proszę krzyczeć głośno i wyraźnie - będę aktualizować na bieżąco :tak::-)

MARZEC

10: szkrabek - podgląd pęcherzyków
11: dariaa16 - wysoka beta!
11: bunieczek29 - badania prenatalne
11: szkrabek - podgląd pęcherzyków
12: szkrabek - podgląd pęcherzyków
13: Hess - podglądanie pęcherzyków
13: szkrabek - podgląd pęcherzyków
13: bluesky - wysoka beta!
14: kate_p7 - wysoka beta!
14: szkrabek - punkcja

14: kikifish87 - badania prenatalne