reklama

Kto po in vitro?

Lilka wg ostatniej miesiączki to jestem 5 t 5 d.
No widzę, że to róźnie bywa, nie ma rachuby, czasem zarodek po prostu później się pokazuje.
I są też puste jaja płodowe z ciałkiem żółtym. Choć dobrze, że jest to ciałko i ma dobre wymiary, i pęcherzyk dobrze rosnie i ciałko żólte ma dobre wymiary, może faktycznie to kwestia dnia, albo dwóch, zanim pojawi się zarodek.
Tylko ja muszę naczekać się i nastresować, mało mi serce nie pęknie.

reklama
Ja mialam puste jajo plodowe i nie mialo pecherzyka zoltkowego. Czyli wedlug lekarzy to 5 tydz. Ja na tym etapie widzialam same pecherzyki . A za 3 dni byl juz zarodek i serduszko a drugi byl pusty dlatego mialam krwotok

Za tydzień, we wtorek.
Ale zapisałam się już na piątek gdzie indziej, bo normalnie mnie nosi.
Zobaczę, jaki do piątku będzie mój stan ducha i wtedy zadecyduję, czy zaczekam do wtorku:-)
Ale czytam, że to, że jest ciałko to dobrze, ale to też nie znaczy, że może być puste jajo płodowe.
Staram się być dobrej myśli.

Calineczka a Ty myślisz ze dobrze robisz ze tak latasz na to usg? Zostaw tego kropka w spokoju i daj mu spokojnie mieszkac w swoim domku! Lekarz wie co robi gdyby podejrzewał coś złego kazał by Ci zjawic sie wcześniej!

czesc :) dziewczyny z invicty z warszawy mam pytanie ;) jutro mam wizyte weryfikacyjna 14dpt taka typowa formalnosc juz ale mam zrobic bete przed wizyta, a wizyte mam o 18.30 i kolo 17 bede w warszawie czy labolatorium będzie czynne???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry