lilka-1986
Fanka BB :)
Andromeda trzeba zrobic z obciazeniem bo mi sama prolaktyna tez wychodzi dobrze po obciazeniu wychodza cyrki .
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
???dariaa a dlaczego mialabys sobie odmawiac hybrydy przed criotransferem? Nie bardzo rozumiem. Czasami przy punkcji kliniki wymagaja przezroczystej plytki ale nie wszedzie. Ja mialam akurat french i przez cala ciaze robie zele. Nawet teraz przed porodem mam ale krotkie i przezroczyste bo prawdopodobnie bede miala cesarke. Nawet w szkole rodzenia nam powiedzieli, ze nie przeszkadza. Gdybym teraz zdjela zel z paznokci (nosze bez przerwy chyba z 5 lat) paznokcie bylyby tak wrazliwe, ze nawet wykapac dziecka bym nie mogla bo by mnie bolalo. Ponadto bylyby bardzo cienkie i mega drapiace a to przy maluszku niewskazane. Akupunkture polecam chociazby dlatego, zeby polezec sobie po transferze a nie siedziec na korytarzu.

. Po prostu szok tym bardziej że byłam pewna że się nie uda bo niby czemu miałoby się udać. Tak byłam pewna tej porażki że w 4dpt okna myłam
. Z każdą powtórką beta pięknie przyrastała. Wczoraj miałam wizytę i jest pęcherzyk ciążowy. Za tydzień w czwartek mam wizytę serduszkową. Podchodzę do tego sceptycznie bo oczywiście zaliczyłam po drodze już 3 plamienia z czego wczorajsze dość obfite. Dr powiedział że mam się nie martwić i tak na tym etapie nic więcej nie zrobi także czekam do tego czwartku żeby sprawdzić czy oby wszystko jest ok.