Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Daria - do wczoraj brałam 2x1 a od dzisiaj przez 5 dni pobiorę 3x1... mam nadzieję, ze sobie tym nie zaszkodzę...
Calinka - a dietkę też stosujesz? Ja tak sobie myślę, że jak mi się uda, to od razu wybiorę się do poleconego dietetyka po dietę, bo w przypadku nas - insulinek - trzeba o dietę bardzo dbać od samego początku....
Ja już wiem, że jakby się nam udało, to trzymamy język za zębami do końca 12 tygodnia... za poprzednim razem mój m wygadał się paru osobom i później każde pytanie to było jak drążenie otwartej rany ostrym nożem... Powiemy tylko moim rodzicom, oni są akurat na bieżąco ze wszystkimi moimi wizytami i wszystkim co się dzieje....
Calinka - a dietkę też stosujesz? Ja tak sobie myślę, że jak mi się uda, to od razu wybiorę się do poleconego dietetyka po dietę, bo w przypadku nas - insulinek - trzeba o dietę bardzo dbać od samego początku....

tez mam mega stracha. nie wiedziałam,że serduszko musi być już :-(myślałam, ze jak się nie pojawi w czwartek to jeszcze nic straconego, byleby zarodeczek był..