Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
całe nasze życie od owulacji do owulacji, naturalnej albo wymuszonej...ja myslę, że życie jeszcze Cię zaskoczy, może jesteś w tych kilku procentach co immunologa trzeba a nie in vitro. Trzymam kciuki, żeby się wszystko udało:-) Ja tez świruje, w pon. mam nstepne usg ide bo wole teraz niż czekać 3tyg i się zastanawiam czy nadal jest dobrze....czy szanse na poronienie nadal są tak duże bo dane są sprzeczne
w końcu jestem w 10tc jak miałoby się coś stać to chyba już by się stało?????
przecież ból może być a może i nie być, można mieć przeczucia że się udało, albo nie udało, ale tylko beta prawdę Ci powie. Dlatego siedź na tyłku, nie wymyślaj i czekaj jeszcze 2dni!! Jeśli chcesz usłyszeć, ze to dobry znak, może i dobry, ale nie ma co się nastawiać, każdy ma różnie. Trzeba czekać...wszystkie objawy w tym okresie są dozwolone
Hehe :-)Tak, tak. Wokół tych rewolucyjnych owulacji życie nam płynie. Przyznam, że po raz pierwszy od długiego czasu wyluzowałam i w cosik zaskoczyło- niestety na krótko :-( Pewna Pani endokrynolog powiedziała, że mam przestać obsesyjnie myśleć o dziecku tylko się kochac z M :-) Dobrze jej mówić, ale coś w tym jest :-)Póki co żyję sobie pomału bo i wyjścia innego nie mam. Przypuszczam, że jeśli wszystko pójdzie dobrze to transfer dopiero we wrześniu. Wy kobietki będziecie pomykac z brzucholami lub wózeczkami. Jak ja tu zostanę sama ;-)No ale grunt to spokójTola32 owulacje- owulucje- rewolucjecałe nasze życie od owulacji do owulacji, naturalnej albo wymuszonej...ja myslę, że życie jeszcze Cię zaskoczy, może jesteś w tych kilku procentach co immunologa trzeba a nie in vitro. Trzymam kciuki, żeby się wszystko udało:-) Ja tez świruje, w pon. mam nstepne usg ide bo wole teraz niż czekać 3tyg i się zastanawiam czy nadal jest dobrze....czy szanse na poronienie nadal są tak duże bo dane są sprzeczne
w końcu jestem w 10tc jak miałoby się coś stać to chyba już by się stało?????
Zobaczymy czy immunolog wniesie cosik do naszego super przypadku. Jakoś sceptycznie jestem nastawiona, ale pożyjemy to zobaczymy...