Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a moja przyjaciółka idzie do zakonu bo znalazła powołanie i potrafi zrozumieć moją decyzje. To zależy z kim będziesz rozmawiać na temat ivf, kościół już ma do nas "grzeszników" inne podejście i nie przekreślają rodzin podchodzących do in vitro, ale dużo by pisać...To co ja zauważyłam, że wiara wiarą ale często ludzie wykształceni czy doświadczeni przez życie potrafią trochę swoje przekonania nagiąć, tak jak moja przyjaciółka. Znam wiele rodzin które wypowiadały się bardzo źle na temat in vitro i dzieci z in vitro, natomiast potem jak trzeba było zaakceptowali inseminacje, więc ludzie mają podwójną moralność
i szczerze chyba nie mam potrzeby dzielenia się niczym z takimi osobami..Ja osobiście jestem w stanie odrzucić większość argumentów medycznych, natomiast dyskusje na zasadzie duszy boga itp... nie przeskoczę ale rozumiem te argumenty, tylko nie są dla mnie istotne.