reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

To wy palaczki jesteście??? Ja podpalam sobie czasem, nie więcej niż 1 papieroska dziennie, mam taki poranny rytuał - kawka i papierosek na tarasie, ale dziś zostało mi zabronione przez mojego m...

reklama
najki - mnie lekarz od początku kazał brać kwas foliowy 5mg,potem jeszcze witaminę D3 i po pierwszej stymulacji DHEA. a sama piłam olej lniany, brałam koenzym Q10, omega 3.

Hess - wczoraj słyszałam, jak położne między sobą komentowały, że co ten kunicki robi z tymi pacjentkami, że zawsze jest tak wielkie opóźnienie... Trzymam kciuki kochana! maj będzie naszym miesiącem!

Kate p7 - ja jeszcze nie wiem co z moim 1bb:) narazie wizyta i beanie leków. Uśmialam się tym twoim rozwinięciem skrótu, ahahahahaha. Samopoczucie dobre :)

kate_p nie idzie wogóle rzucanie palenia a przecież zaraz podejście do crio,
próbuje i próbuje ... rzucić- a potem mam wyrzuty sumienia, więc to jeszcze gorsze :/ zaraz mam wizytę i licze że to mnie zmobilizuje
jak starania były naparwde namacalne to nie paliłam...
będziesz kryzczec??:)

trzymam kciuki za piątkową wizytę :*

Hess- Ty robiłaś w invicie myco i urea?? z krwi czy posiew??

reklama
sykatynka ta trafił się jeden piękniś reszta to morule i się zatrzymaly w 6 dobie, więc nie wiem czy materiału nie pomylili:-p ale wiesz jak to jest z tymi zarodkami raz sa piękne i nic z tego a raz człowiek by 5gr nie postawił na takiego a on się pięknie rozwija. Rozumiem Cię dokładnie z tym nie nastawianiem się, ja mam tak samo. Zatem czekam na wynik i ja będę kciuki trzymać:-p
A co do petów : jestem obrzydliwym nikotynistą:-p

sham jeju jak mi było ciężko rzucić paliłam od tylu lat..i za pierwszym ivf gdy to ze względu na to że czas się kończy musieliśmy podejść do procedury, deprecha stres i to wszystko na trzeżwo:szok:. Niestety upadlam nie dałam rady, stwierdziłam że musze się ogarnąć. Poszlismy do psychologa pogadaliśmy sobie, trochę było lepiej ale i tak tabex potem procedura, nie paliłam do negatywnej bety. Potem od nowa procedura, jeden jedyny zarodek na 15 oocytów, tez wróciłam do palenia. Przepaliłam sylwester i od nowa detox no i nie pale...To nie jest łatwe w szczególności jeśli jesteś uzależniona. Rzeczą ludzką jest potykać się i upadać grunt to się podnieść i nie tracić nadziei, kiedyś musi się udać. Zmiany nie przychodzą z dnia na dzień to długotrwały proces trzeba na niego czasu i cierpliwości. Walcz babo walcz! wszystkie krótkotrwałe przerwy w paleniu potraktuj jak swój sukces a nie porażkę:-p Nie bede krzyczeć, predziej przytule bo wiem jak się męczysz babo:sorry:

lolitka jestem reformowalna dzisiaj nie zjadłam wędliny, no i więcej warzyw zjadłam, zrobiłam sobie warzywka z kurczakiem i czuje się git:-p zobaczymy jak będzie jutro, bo jutro tez mam na obiad.

Hess to czekamy razem z tobą na rozwinięcie akcji:-)

Do góry