reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wylowili 14 jajcow,modle sie o chociaz 5 dorodnych ,jutro maja dzwonic co i jak.a ja powoli zaczynam odczuwac to jajcobranie,ale co tam....jutro juz bedzie ok. Ciesze sie ze tym razem udalo sie z obydwu jajnikow wyciagnac.Musze nadrobic wasze pismiennictwo:tak:mam znowu tyly:-)

AnneMarie-super! Jak sama punkcja wszystko ok ? Odpoczywasz? Jutro beda dawac znac ?

Jazaczelam palic na studiach, praca po knajpach nie pomagała rzucać " kto nie pali pod*****a, kto nie pali nie ma przerwy" i rozne inne"genialne" zasady.
Zaczelam mniej palic tutaj, z koleżankami na kawce czy wieczorkiem jak dzwonie do kogos w pl:) mam kolezanke z ktora " chodzimy na peta" przez telefon. Takze nie to ze mnie tera mega ciągnie ale zapalilabym bo.... Lubie :) trudno, raz na jakis czas lubie. Ostatniego zapaliłam przed transferem - od tej pory ani jednego.

annemarie żeby nie było klęski urodzaju:-p z 5 zrobi się 14 dorodnych....buehehe

Emenems ja tam jestem pełnoetatowym palaczem, nie mogę wypalić jednego papieroska, bo pojutrze będą 2, 3....a w efekcie wypale pól paczki. Na studiach paliłam jak smok, rzuciłam po ok.2 latach myślałam ze jestem bezpieczna i zapaliłam sobie na imprezie i poszło... ja zaczęłam bardzo wcześnie palić i jakoś sport specjalnie nie uchronił mnie przed życiem "wyborowym" :-D To na obozach sportowych wypijało się 1 piwko albo 7 dla smaku, a z rana trening i tak po każdym posiłku teraz chyba rady bym nie dała stara jestem :szok:

Emenems-ja do wszystkiego podchodze z humorem ,wiec i punkcja( dopoki mnie nie nacpali) tez byla z humorem.Moj lewy jajnik lubi wedrowac i dok po punkcji mowil ze zostawil mi odcisk reki grzies pod zebrem bo musial jajnika na ziemie sprowadzic.Nie wiem jak jest u Was ,ale ilekroc my siedzimy w poczekalni to jestesmy w sumie jedyna para ,ktora nie ma humoru jak na pogrzebie.Wszyscy spieci ,smutni ,nikt sie nie odzywa.Tylko nam sie mordy nie zamykaja,czasami to dobrze dziala na innych ,czasami mam wrazenie ,ze chca nas zabic wzrokiem.:tak:Dzisiaj troche mnie scielo, bo po punkcj obok mnie lezala 22 letnia turczynka,najpierw wyla z bolu ale jak sie uspokoila,to zaczela mi opowiadac dlaczego TU jest. Mowie do niej,Boze ty jestes jeszcze dziecko i juz tutaj ladujesz??? Rodzice zmusili ja do malzenstwa tylko jej wspanialy maz( jak go zobaczylam to poczulam sie kompletnie jak w przedszkolu) ma plemniki prawie wszystkie w ruchu zerowym.Zalozeniem obydwu rodzin bylo ze beda mieli co najmniej 5 dzieci i jest dupa blada bo nie maja nawet 1.Sobie tylko mysle w jakim my swiecie zyjemy...:-:)-:)-(

zmieniajac temat, jutro beda sie meldowac co z tej druzyny pozostalo i jesli pozostalo to w piatek zabieramy dzieciatka do domu.:-)

annemarie a ten odwyk będzie przyjemny i jakieś "cukiereczki" na wyluzowanie tam podają ? jak tak to się pisze :-) Podoba mi się: "zabieramy dzieciaka do domu" a będzie kogo zabierać:-p to czekamy na telefon, będzie się działo...
A co do Turczynki, to ma przechlapane dziewczę, cóż życie mój M mając 24 lata zdiagnozowany był, więc czasem tak się sklada ehhh

AnneMarie - masakra z ta Turczynka .... Biedne dziecko .... My to inaczej przechodzimy bo na prawde to chcemy a ona? Ehhhhh

Kate - no ja na studiach 2paki dziennie a potem im wiecej sportu tym mniej petow ale moge wszystko sie mga zdrowo odżywiać trenować itp ale na kawusi i tak zajaram :)

Oj tam odwyk od razu :)

reklama
kate-p7 zaprawszam na odwyk do mnie ,zrobie tort z truskawkami,pare salatek,za ten tort dostane po lbie;-) ze nie zdrowy wiadomo od kogo:-):-):-) ale co tam...zdrowszy niz papierosy,tego mi nikt nie powie.Mam prawie 2 tyg urlopu wiec mozemy balowac, Panowie sie odstresuja, uspokoja zatesknia za "normalna" kobieta w domu.;-);-)widze same plusy.

Do góry