Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No właśnie w stopce masz napisane że 20 dpt, stąd moje zdziwienie, dopiero teraz tak mi jakoś "padło" na to oko... Ja pewnie będę musiała zapisać się na jakieś 2 tyg. po pęcherzykowej (jeśli jutro wszystko będzie dobrze)....
Wyczytałam w jakis źródłach medycznych ze serce zaczyna bic 3 tygodnie i jeden dzien po zapłodnieniu - reszta zalezy od sprzętu
U mnie 6t3d było tętno ale bez dźwięku
Emenems dźwięk też był na pewno, ale na tak małym serduszku lekarze wolą nie słuchać jeszcze dopplerem, bo to trochę niebezpieczne dla tego małego serduszka....
Hej,
A transferu jednak nie będzie. Z powtórnego posiewu mam teraz 3 bakterie w duuuuzej ilości, więc mi go odroczyli. 8 czerwca mam wizytę posiew i przygotowania do crio. Do tego jestem przeziebiona i czuje się do dupy. U lekarza mało się nie popłakałam. Wiem, że co się odwlecze to nie uciecze, ale ile można????