Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no chyba ze wysoki będzie po tatusiu, no i wszystko dobrze, powrót kolo 32tc na kolejny rekonesans.
. Bolec będzie bo każdy dojrzały pęcherzyk ma 20mm, wiec napierają jak rosną. Pytanie jaki masz protokół czy dawki menopuru rosna czy maleją, bo oocyty mogą się jeszcze rekrutować w protokole step up(rosnące dawki). Z czego jeżeli będzie 10 oocytów to jest bardzo ładnie :-)co za dzień jakies fatum za mna chodzi, dzisiaj gościu zasłabł w tramwaju i pompowali go 40 min bez skutku, jakos wyrobiłam się na usg. Dwa tygodnie wczesniej gościu padł na ulicy i drgawek dostał, jakies młode chłopaki się przypałętały szybko, ale hardcore bo ja gościa nie dotknę bez rękawiczek...Mam tyle atrakcji ostatnio.
Ogólnie na 100% chłopak, duży człowiek rośnie 537g no i o tydzień jest większy, dobrze ze nie więcejno chyba ze wysoki będzie po tatusiu, no i wszystko dobrze, powrót kolo 32tc na kolejny rekonesans.
najki na dojrzała komóreczkę przypada 200-300 jednostek estradiolu, obstawiam, ze jest z 10 pęcherzyków jeszcze rosnacych, no chyba ze masz PCOS to wtedy może być ich trochę więcej. Bolec będzie bo każdy dojrzały pęcherzyk ma 20mm, wiec napierają jak rosną. Pytanie jaki masz protokół czy dawki menopuru rosna czy maleją, bo oocyty mogą się jeszcze rekrutować w protokole step up(rosnące dawki). Z czego jeżeli będzie 10 oocytów to jest bardzo ładnie :-)
in vitro swoja droga,to nie przestepstwo ,zeby sie do tego przyznawac,to jedna z drog do spelnienia marzen.:-)Wiesz co te teoje tłumaczenia o padających facetach na ulicy nie usprawiedliwia meldowania sie o 21.45 ani twojej sraczki dzisiejszej !
WIEDZIAŁAM ze wszystko ok i ty tez - te książki mądre to ci ktos czasmi zabrac powinienbabiszon no !!
GRATULACJE syna na 100%![]()
Oj bedzie sie działo w domu - w koncu to pierworodny bedzie jakby nie patrzec![]()
Kate kopa nie tobie Emi,no chyba ,ze tez zasluzylas;-)