Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny a czy jest ktoś specjalista od zelaza we krwi? Mam za duzo i sie martwie czy dzidzi nie szkodzi :|
Dostałam skierowanie na ferrytyne, ale dopiero przed wizyta u endo mam zrobic wszystkie wyniki. i teraz siedzę zawalona stosem kartek i mysle
Ale wasza kopalnia soli wiedzy dzisiaj zgrzeszyla... Jak mam migrene to nie za bardzo mi cokolwiek "wchodzi " a już słabo mi było, więc zamowilismy sobie pizzę bo miałam na nią smaka... Na szczęście dosłownie kilkaset metrów od domu mamy pizzerie prowadzona przez Włocha i to prawdziwa włoska pizza, na cienkim cieście, z prawdziwą szynka parmeńska... Była pycha ale to dla mnie grzech ale raz na jakiś czas nic sie chyba nie stanie....
Kate, czyli to nie był ruch maluszka no nic, cierpliwie czekam
Sykatynka raz na czas to nie zawsze ja po Twoim omlecie wyladowalam na szarlotce z lodami...zrobilas mi takiego smaka na slodkie, a same owoce juz mi sie przejadly.. no to pojechałam.. na najlepsza szarlotke w miescie..
Na zdrowie !
Niebajka czasem trzeba ja na ciacho jakieś z kremem mam ochotę codziennie i niezmiennie... Ale jeszcze się boję dzisiaj mam jeszcze zaplanowane lody o niskim ig: zmrozony banan zmalaksowany z kakao i śmietanka - mają naprawdę konsystencję lodów a męża wysłałam na męski wieczór z kolegami, na tvn jest list w butelce i lody będą do tego pasowały jak ulał
Sykatynko tez ogladam
Co do lodow.. ostatnio kolezanka zaserwowala mi lody z mrożonych truskawek zmiksowanych z bananem banana nie bylo czuć w ogóle, za to nadał swietnej konsystencji, i jak nie lubie lodow truskawkowych, to te byly swietne
Cholera nie mam malaksera:/
Malakser albo blender, ja bym się bez nich nie obeszla, robię koktajle, pesto, lody, praktycznie codziennie jest w użyciu....
Emi, to moze poczulam echo ruchu albo po prostu jelita
Sykatynko blender mam w uzyciu codziennie, ale truskawek zmrozonych tak fajnie nie zmieli jak thermomix na ktorego choruje. Moja mama miala i teraz jakos ciezko mi zyciowo bez tego ustrojstwa nic się z nim nie rowna
A u mnie jeszcze nie było burzy a czekam na nią jak na zbawienie... Mój blender daje radę i truskawkom mrozonym a nie jest jakiś super, to taki malakser co ma też przystawkę blender.... Ja właśnie nie jestem w stanie zrozumieć manii thermomixowej, drogie to ustrojstwo a niewiele się różni od zwykłego robota, moja sswagierka robi w nim wszystko, ale dla mnie to takie iście na skróty....