reklama

Kto po in vitro?

Wiem ze daleka droga przedemna az wszystko zakonczy sie dobrze i z kazdym dniem,tygodniem i miesiacem sa i beda obawy ale jestem teraz dobrej mysli. Musze byc!!!!! . Bo wiem ze pozytywne myslenie to podstawa. Jestem troche przerazona mysla o dwojce bo myslalam ze moze pojdzie cos nie tak to chociaz jeden z nami bedzie a teraz.. Czekaja mnie trudne chwile :)
I nigdy nie zapomne proroczych slow mojej ginekolozki ze organizm domaga sie dwoch ! Wiec albo dwa albo zadne :p :-D

reklama
No i się poryczałam :D Od razu widzę siebie jak patrzę na usg, a tu dwa pęcherzyki haha ;p jakie to szczeście, masakra :) Kochana, a przypomnij to Twoje jedyne zarodki? Czy jeszcze zostały :) ?

annemarie, nie dziwię Ci się. Ja pewnie tez bym była już jedną nogą w szczęściu, a drugą jeszcze nie bardzo :) to taki cud, że aż strach, ale na pewno będzie w piątek piękna mega duża beta :)!

Dziewczatka moje kochane:-):-):-)

ciesze sie,ze Was mam, jestescie niesamowita podpora i dajecie nadzieje....ale blagam,nie gniewajcie sie,ja w to jeszcze nie wierzemi to potrwa jeszcze troche zanim bede miala pewnosc.Boje sie ,ze ten czar prysnie.Bede probowala w piatek zrobic Bete,wtedy sobie odpuszcze ...:happy::happy::happy:

U mnie to trwało 3 miesiace - nie umiałam ani gratulacji przyjmować ani sie publicznie ucieszyć - to normlane :)

No ja i sykatynka na pewno to rozumiemy ;) kate to bardziej rzeczowa niz my panikary :)

No i się poryczałam :D Od razu widzę siebie jak patrzę na usg, a tu dwa pęcherzyki haha ;p jakie to szczeście, masakra :) Kochana, a przypomnij to Twoje jedyne zarodki? Czy jeszcze zostały :) ?

annemarie, nie dziwię Ci się. Ja pewnie tez bym była już jedną nogą w szczęściu, a drugą jeszcze nie bardzo :) to taki cud, że aż strach, ale na pewno będzie w piątek piękna mega duża beta :)!

Jedyne. Mieszkam w Niemczech i tu procedury sa inne i wiekszosc kosztow a zwlaszcza mrozenie musze pokrywac sama czyli samo mrozenie ok 500 euro i 200 co pol roku nie mowiac o transferze lekach badaniach itp. Wiec niestesty musielismy sie zdecydowac tylko na ta dwojeczke :(

Emenems teraz to może i luz jest, ale wcześniej byłam nie do zniesienia:-p tak musi być robotami nie jesteśmy, więc będziemy panikować:-)

annemarie jeszcze tyle czasu, wróc do PL sama Ci tą bete zrobie oczywiście wynik będzie pozytywny:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry