reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ale się dzieje w kalendarzu dziewczyny u Was:tak: widać że wakacje będą owocne.

Moja bliska koleżnka w zeszłą sobotę miała punkcję, pobrano tylko dwie komórki, jedna się zapłodniła i w 3 dobie podana, betę robi w pt, oby jej sie udało. Nie wie jaki zarodek jej podano bo nie pytała, to jej drugie podejscie, w pierwszym z 10 pobranych pęcherzyków nie było komórek, ma pco.

My póki co rośniemy, w poniedziałek synuś wagę miał prawie 1500 gramów, szacunkowa waga końcowa 3500:sorry:A imię wybrane od dawna Igorek:tak:

Dziewczyny, mam do Was pytanie :) jaka jest tolerancja czasowa dla podawania dobie gonapeptylu? czy godzina w jedną czy w w druga stronę robi różnicę?

anika godzina a nawet dwie nie maja znaczenie, przy zastrzyku na pęknięcie (churagon na przykład) to ma znaczenie.

anika11 - nie wiem jaka jest dokładnie tolerancja, ale ja sobie podawałam czasem nawet z 2 h opóźnieniem. I wszystko było ok. Więc myślę, że godzina nie robi różnicy.

Anika myśle że bez paniki. Ja nawet jeden dzień miałam przerwy (14.) bo stłukłam jedną dawkę i mi brakło! oczywiście spanikowana dzwoniłam do dr R. ale mnie uspokoił, że ok nic się nie stanie jak nie wezmę i nie będzie to miało dużego wpływu (ale to bylo z pierwszej dawki gonapeptylu czyl przed stymulację). Tak czy tak myślę podobnie jak dziewczyny - że godzina czy dwie wielkiej różnicy nie uczyni

reklama
Do góry