reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny wracam do rutyny, dzisiaj 1 dzien w pracy od 2.5 tyg :P ale na całe szczęście nie będę juz sama :) na zewnątrz juz 25 stopni, klima w biure jest więc jakoś to zniosę :) Miłego dnia wszystkim :)

Mam pytanie, od dzisiaj bolą mnie znacznie mniej piersi. Sutki mnie bolą, ale piersi do wczoraj były nabrzmiale i bolesne a dziś prawie nic. Martwię czy to coś złego. Miała tak któraś? Wizytę mam dopiero 18, nie wiem czy dzwonić wcześniej.

stacy, ja bym poczekała i nie dzwoniła, nie stresuj się tylko, przecież nikt nie powiedział, że będą boleć cały czas! :)

Kurde ostatnio badali mi progesteron miałam 0,08 czyli nawet nie ma takiej normy dla I fazy i się zastanawiam czy to tak ma być po tym gonapeptylu? Bo dopiero teraz zobaczyłam wyniki w necie, bo lekarz ich nie komentował to zrozumiałam, że wszystko ok. Estradiol też praktycznie tyle co nic, nie mieści się w normach. Podpowiedzcie, bo się schizuję od rana czy to ma wszystko sens skoro tak cienko czy tak po prostu ma być ;/ ?

Ostatnia edycja:
reklama
To ty w drugom trymestrze zwariujesz hahah ja to wogole nie czuje sie jak w ciazy i na sile musze sie pilnowac. Az sie boje w piatek mam usg czy ja na prawde w ciazy jestem ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry