reklama

Kto po in vitro?

reklama
niebajka do odważnych świat należy ja wczoraj byłam co prawda do 23ej, jak jechaliśmy to na dworze było 39stopni :szok: Na sali była klima ale nie dawała rady, ja się aż tak nie pocę, wiec dramatu nie było, ale bracia i wujkowie koszule mokre już w kościele była "mapa województw" na koszulach :-D. Byłam na weselu kiedyś w remizie, klimatyzacji bark, sala mała a gości 140 osób tlenu brakowało, w obecnych czasach wielkie wesela to muszą być robione w salach z wielkimi agregatami przemysłowymi, a która sala to ma:-p Ja na szczęście zawsze dobrze znosiłam upały, bo mi ciągle zimno:-p
W ogóle wszyscy bali się ze mną tańczyć i tylko każdy się mnie pytał jak się czuje, próbowałam braciom wytłumaczyć, że dziecko ma tam łożysko itp. i nic się nie stanie... A najlepiej jak mówiłam ze ja do domu odwożę M i moja mamę to wszyscy - ale czy to dobry pomysł, uważaj na siebie... Ehh szkoda gadać. Powinnam tam siedzieć i być obrażona na cały świat i obłożnie chora bo jestem w ciąży ;-)

hehehe kate powinnas lezec obłożnie chora :-)ja tez zmarzluch i dobrze nawet znosze upaly ale piatek wyczyn 15 godzin w trasie ( 12 godz jazdy w dwie strony) przy 37 C mimo, ze klima i maz kierowca ale masakra:-) no nic leczenie wymaga poswiecen przy stymulacju pewnie juz zostane na noclegi w Bialymstoku

O mamo ! Kate - twarda baba jestes:p zawstydzilas wszystkich :D
Mi jest wiecznie goraco, w zimie wszyscy w swetrach, a ja krotki rekaw;) teraz po prostu padam! W pracy goraco od sprzetow, klimy brak. Wracam do mieszkania na ostatnim pietrze, wiec kolejne pieklo. Nie to, ze leje mi sie spod pachy i smierdze, ale na plecach czuje wilgoc, palce spuchniete, jak parowki, twarz sie swieci 24/7. Najlepiej nie tykac, nie mowic, nie draznic, bo moja bezsilnosc przeradza sie w delikatna agresje:p
Odwaga by mi nie pomogla Kate:D

Inga.. niezla wycieczka:||| niech juz ten skwar sie skonczy...

Dzieki Kate. To dobrze wiedziec, ja powiem szczerze mam bardzo dobre doswiadczenie jesli chodzi o serwis w Invicta, moze dlatego ze zza granicy i wszystko zaltawiam przez email, rzeczywiscie jak tam bylam to bardzo dlugie kolejki i ciezko przy rejestracji. Dziekuje jeszcze raz za cenne informacje :) Mam nadzieje ze do dwoch miesiecy uda mi sie podejsc do zabiegu. A wszystkim mamuskom zycze duzo sily szczegolnie w te ogromne upaly! Pozdrawiam :) Asia

Z tego co się orientuje to temperatury mają się utrzymać w najbliższym czasie :-) powiem szczerze że ja powoli mam dość upałów.

inga - a gdzie bedziecie mieszkac w Białymstoku? Mogłabym ci polecić fajne mieszkanie na akademickiej. Nawet nie wiem czy jest 200 m do bociana. My byliśmy zadowoleni.

Stacy niestety... u mnie do 18 sierpnia mniej jak 30 nie bedzie. Od jutra caly tydzien, dzien w dzien 35/36... wszyscy czekaja na burze, ktorej ani widu ani slychu...:/ miala byc w tamten wtorek, ale ani kropla nie spadla..
Nie lubię.
Mdli Cie mocno?

stacy a bierzesz witaminy dla ciężarnych, bo ja gdzies czytałam ze moskito nie lubi b6 i b12 - ja jem vita mama i komar nie siada:-p a wcześniej to mnie tylko jadły:-( a gzy były najgorsze...Co do upałów ja tez nie daje rady, lekko stópki puchną, już ciężko się złózka podnieść... dzisiaj termometr pokazywal 30, a mam klime w domu tylko M miał ja wyczyscic, żeby serwisu nie wzywac i wynik jest taki ze siedzimy przy wiatraku:-( ale takim dużym:-p

niebajka jak masz piekna cere to możemy się zamienic:-p mogę się pocić do woli:-p mój M tez ma ten problem i po perspibolcku mu się unormowało, tylko w ciąży nie można...Ja mam już plan, ze po ciąży wracam po tabletki solarium i nie będę straszyć:-DW ogóle odkryłam cudowny krem i działa lepiej niż wszystkie specyfiki od dermatologów, niby to takie proste.. krem na atopowe zapalenie skóry, nie dzialaja antybiotyki,masci robione i cuda a taki kremik bez recepty tak..ja to jednak jestem nienormalna:eek:

reklama
Kate - no właśnie lekarz mi kazał brać tylko folik i korzystać z tego że mamy teraz dostęp do owoców i warzyw. I tak się zastanawiam czy brać coś na własną rękę? Niby jem te owoce i warzywa ale nie jakoś przesadnie i boję się niedoboru witamin.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry