Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na sali była klima ale nie dawała rady, ja się aż tak nie pocę, wiec dramatu nie było, ale bracia i wujkowie koszule mokre już w kościele była "mapa województw" na koszulach
. Byłam na weselu kiedyś w remizie, klimatyzacji bark, sala mała a gości 140 osób tlenu brakowało, w obecnych czasach wielkie wesela to muszą być robione w salach z wielkimi agregatami przemysłowymi, a która sala to ma
Ja na szczęście zawsze dobrze znosiłam upały, bo mi ciągle zimno
a wcześniej to mnie tylko jadły:-( a gzy były najgorsze...Co do upałów ja tez nie daje rady, lekko stópki puchną, już ciężko się złózka podnieść... dzisiaj termometr pokazywal 30, a mam klime w domu tylko M miał ja wyczyscic, żeby serwisu nie wzywac i wynik jest taki ze siedzimy przy wiatraku:-( ale takim dużym
mogę się pocić do woli
mój M tez ma ten problem i po perspibolcku mu się unormowało, tylko w ciąży nie można...Ja mam już plan, ze po ciąży wracam po tabletki solarium i nie będę straszyć
W ogóle odkryłam cudowny krem i działa lepiej niż wszystkie specyfiki od dermatologów, niby to takie proste.. krem na atopowe zapalenie skóry, nie dzialaja antybiotyki,masci robione i cuda a taki kremik bez recepty tak..ja to jednak jestem nienormalna