Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Na sali była klima ale nie dawała rady, ja się aż tak nie pocę, wiec dramatu nie było, ale bracia i wujkowie koszule mokre już w kościele była "mapa województw" na koszulach
. Byłam na weselu kiedyś w remizie, klimatyzacji bark, sala mała a gości 140 osób tlenu brakowało, w obecnych czasach wielkie wesela to muszą być robione w salach z wielkimi agregatami przemysłowymi, a która sala to ma
Ja na szczęście zawsze dobrze znosiłam upały, bo mi ciągle zimno
a wcześniej to mnie tylko jadły:-( a gzy były najgorsze...Co do upałów ja tez nie daje rady, lekko stópki puchną, już ciężko się złózka podnieść... dzisiaj termometr pokazywal 30, a mam klime w domu tylko M miał ja wyczyscic, żeby serwisu nie wzywac i wynik jest taki ze siedzimy przy wiatraku:-( ale takim dużym
mogę się pocić do woli
mój M tez ma ten problem i po perspibolcku mu się unormowało, tylko w ciąży nie można...Ja mam już plan, ze po ciąży wracam po tabletki solarium i nie będę straszyć
W ogóle odkryłam cudowny krem i działa lepiej niż wszystkie specyfiki od dermatologów, niby to takie proste.. krem na atopowe zapalenie skóry, nie dzialaja antybiotyki,masci robione i cuda a taki kremik bez recepty tak..ja to jednak jestem nienormalna