inga po
Fanka BB :)
najki to napewno teraz dostalas silacza juz trzymam kciuki:-)
Bety72 pociesze Cie ja w aptece zostawilam 5 tys w srode myslalam ze zawalu dostane:-) jeden zastrzyk byl taki drogi Elonva mam nadzieje ze to cudo podziala w polaczeniu z menopurem; )
zanetanna nie taki diabeł straszny jak masz cel:-) wszystkie to przechodzimy ja juz niedlugo 3 punkcje tez mam endometrioze zobaczymy co teraaz bedzie bo zmienilam klinike
Bety72 pociesze Cie ja w aptece zostawilam 5 tys w srode myslalam ze zawalu dostane:-) jeden zastrzyk byl taki drogi Elonva mam nadzieje ze to cudo podziala w polaczeniu z menopurem; )
zanetanna nie taki diabeł straszny jak masz cel:-) wszystkie to przechodzimy ja juz niedlugo 3 punkcje tez mam endometrioze zobaczymy co teraaz bedzie bo zmienilam klinike
Ostatnia edycja:
Czasem takie skomplikowane przypadki zaskakujsa przy pierszej procedurze, a takie banalnie proste nie. In vitro to tez diagnostyka, tak naprawdę podczas procedury okaże się czy jesteście easy przypadkiem, czy tym bardzo skomplikowanym. Skoro na clo była owulacja, to komóreczki tez będą, tylko zapładniać będą 15. A przy naturalnych staraniach nie zawsze uda się żołnierzom zapłodnić całe 3 wysymulowane komórki. O ile tyle jest komórek w pęcherzykach, bo czasem pęcherzyki są puste, albo komórki zdegenrowane. A tutaj będzie minimum 6 dobrych komóreczek
Ja mam leki na razie do czwartku a do 19.09 jeszcze trochę czasu jest. ICSI ze zniżką 20% zapłaciłam 5700 + leki 1300+300 = 7300 nie liczę już paliwa (100 zł jeden wyjazd) ale dam wszystkie pieniądze żeby zawalczyć