najki
Fanka BB :)
zanetaanna witaj
ja niestety nie pomogę bo u mnie zupełnie inny problem...ale życzę Ci powodzenia no i dużo sił 
inga po dziekuję
))
moniusia tym razem nie wykupiłam dodatkowych weryfikacji a betę planuję zrobić w 10 dniu...chyba, że nie wytrzymam do tego czasu
Tosiu kochana strasznie mi przykro
bądź dzielna i trzymam za Ciebie kciuki w dalszej walce!
wiem, wiem kochana...powiem szczerze, że już nieco inne podejście niż za 1 razem - bardziej na luzie. To pewnie dlatego, że wiem jak już to wszystko wygląda...chociaż pewnie kolejne nie powodzenie zabolało by jeszcze mocniej...ale jak na razie nie biorę tego pod uwagę
Schizuję się tylko trochę i zastanawiam czy jak kicham albo mam czkawkę to nie szkodzę kropkowi ;P I jak to jest z tą nospą? Któraś z Was łykała ją tak o? zapobiegawczo? bo pytałam wczoraj doktorka i powiedział, że absolutnie...że lek jak jak każdy inny ma też działania nie pożądane i żeby brać tylko w przypadku bólu lub skurczy...
annemarie silna babka jesteś...serio, podziwiam. Odpoczywaj teraz i zbieraj siły
a no i przy okazji...czego niedobór powoduje drganie powieki? od trzech dni "lewe oko mi skacze" i doprowadza mnie do szału
zawsze myślałam, że to magnez...no ale przecież łykam, hm?
inga po dziekuję
moniusia tym razem nie wykupiłam dodatkowych weryfikacji a betę planuję zrobić w 10 dniu...chyba, że nie wytrzymam do tego czasu
Tosiu kochana strasznie mi przykro
najki,
to teraz spokojnie...bez paniki,histerii i slowa "MUSI" zrobilas wszystko co mozliwe .Luzuj sie kochana i rozmawiaj z twoimi robaczkamia moj aniolek juz w niebie,mam nadzieje ,ze sie za was wstawi w oddziale "bociana"
![]()
wiem, wiem kochana...powiem szczerze, że już nieco inne podejście niż za 1 razem - bardziej na luzie. To pewnie dlatego, że wiem jak już to wszystko wygląda...chociaż pewnie kolejne nie powodzenie zabolało by jeszcze mocniej...ale jak na razie nie biorę tego pod uwagę
Schizuję się tylko trochę i zastanawiam czy jak kicham albo mam czkawkę to nie szkodzę kropkowi ;P I jak to jest z tą nospą? Któraś z Was łykała ją tak o? zapobiegawczo? bo pytałam wczoraj doktorka i powiedział, że absolutnie...że lek jak jak każdy inny ma też działania nie pożądane i żeby brać tylko w przypadku bólu lub skurczy...
annemarie silna babka jesteś...serio, podziwiam. Odpoczywaj teraz i zbieraj siły
a no i przy okazji...czego niedobór powoduje drganie powieki? od trzech dni "lewe oko mi skacze" i doprowadza mnie do szału
a moj aniolek juz w niebie,mam nadzieje ,ze sie za was wstawi w oddziale "bociana"
ja przed 20tc odczuwałam brzuchol, ludzie ogólnie dają mi z miesiąc więcej. To chyba dlatego że mój brzuch wysoko się zaczyna i wygląda na większy. Mam zgagę, ciągle mi się chce siusiu itp... Ale jakoś się tym nie przejmuję gadam, latam full service :-) np. ostatnio wymieniali u nas rury no i trzeba było posprzątać, zatem co zrobiłam jak M nie było? Ogranelam całe mieszkanie w 4 godziny
jeszcze uptralam zasłony i zawiesiłam mój M do nnie że nienormalna jestem. Ale ciąża to nie choroba, łożysko na przedniej scianei jest zaamortyzuje upadek jakby co..Co od omdleń wcześniej robi mi się słabo, poza tym w ciąży ruszac się trzeba. No może nie przeginać jak ja wczoraj bo kręgosłup daje o sobie znać, bo brzuszek już przechyla do przodu ale sprzątanie, pranie, czy mycie podłogi na kolanach od początku było. Ja się po prostu nad sobą nie użalam i może przez to jestem dlużej aktywna ..Ale mi oprócz niskiego ciśnienia, nic nie dolega szyjka ponad przeciętnie długa, łożysko w porządku, wiec pewnie rozwinie się cukrzyca bo nie można mieć wszystkiego..
Nospę łykam ogólnie dość często bo mewam problemy żołądkowo jelitowe no i bolesne miesiączki ale teraz uznałam (jak mówił doktorek) że tylko jak coś będzie mi dolegało. Wiem, że wiele kobiet w ciąży łyka - więc szkodliwość chyba nie wielka. Badania już jakiś czas temu robiłam, ale zawsze było wszystko OK, we wcześniejszej młodości miałam lekką anemie. Łykam magnez ChelaMag B6 - 100mg jedną dziennie. Tak jak pisałam, jak nie minie do po weekendzie, zrobię badania.