reklama

Kto po in vitro?

Przy pobieraniu okazalo sie ze mialam za mala dawke leku I slabs sie stymulowalam. Czyli mialam tylko 1 komorke. Zaplodnila sie - Bo mnie poinformowali. Wiec jak cos odpukac nie tak to..... Czeka mnie Wszystko od nowa :no:

No mi sie z pierwsza udało wiec jakby to była jedna to byłoby ok :)
Wiec jestesm dobrej mysli !

A nie Mialas podglądania ? Ja miałam dwa razy podczas zastrzykow

reklama
No mi sie z pierwsza udało wiec jakby to była jedna to byłoby ok :)
Wiec jestesm dobrej mysli !

A nie Mialas podglądania ? Ja miałam dwa razy podczas zastrzykow
mialam podgladnie kilku razy. Wiedzieli ze mam 2 duze I nastepne 2 co rosly. W Niech pokladali nadzieje ale niestety na koncu te dwie zdominowaly te mniejsze I zostalam z 1 komorke. Strasznie ryczalam . Uspakajali mnie ze jest nadzieje Bo mam ta jedna. Trafilam na lekarza polke I obiecala mi zadzwonic na drugi dzien dad znac czy sie zaplodnila. No I jest. Jeszcze jutro rano zadzwoni czy sie podzielila I Wszystko ok.

mialam podgladnie kilku razy. Wiedzieli ze mam 2 duze I nastepne 2 co rosly. W Niech pokladali nadzieje ale niestety na koncu te dwie zdominowaly te mniejsze I zostalam z 1 komorke. Strasznie ryczalam . Uspakajali mnie ze jest nadzieje Bo mam ta jedna. Trafilam na lekarza polke I obiecala mi zadzwonic na drugi dzien dad znac czy sie zaplodnila. No I jest. Jeszcze jutro rano zadzwoni czy sie podzielila I Wszystko ok.

No to trzymam kciuki :)

No ja miałam 3 i Dlatrgo dołożyli mi zastrzyki jeszcze tydzien to sie zrobiło wiecej troche - bedzie dobrze :)

Czesc babole kochane....

witam nowe jeszcze nie zaprawione w boju kobitki ,trzymam kolana za jutro ,i chlipam z Tymi u ktorych nie poszlo kurna tak jak powinno,ale iskierka nadzieji jeszcze jest najeczko nasza kochana:happy:.Mnie tylko tutaj widocznie nie ma bo codziennie podczytuje ialbo sie wkur... albo ciesze i piachy zaciskam. To taki dziwny dla mnie czas ,zawieszenia miedzy ziemia a niebem....ale duzo sie dzieje ,wiec czas leci szybko...

Widze ze ,robi sie nam miedzynarodowo i to w sumie dobrze .Przynajmnie wiemy ,ze w Norwegii,Szwecji i Niemczech jedziemy na tych samych lekach i podobnymi protokolami.Fajnie,bo mozna powymieniac doswiadczenia:-):-):-)

Kate a nie mowilam,martw sie o siebie i dzidzie ???? usiadz w koncu na d... i przestan szalec ,to sie reszta uspokoi.:-):-) A moze relanium troche?;-):-p;-):-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry