Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bety, oooo jak Ci fajnieeoj będzie dzidzia niebawem na forum, czuję to
Jeszcze apropos melancholii, wygadałam się dziewczynom z innego wątku i jestem zła, mam psychozę, powinnam się cieszyć szczęściem wszystkich kobiet w ciąży i matek z mojego otoczenia i się cieszyć, że mówią do mnie ciociu ;D i pogodzić się z tym, że tak w życiu jest ;p tak w skrócie ;p Aha i mąż mnie zostawi..
Zaś złapał mnie dół, ale myślę, że mimo wszystko taka zła nie jestem tylko chwilo mało szczęśliwa,ale niebawem to się zmieni)) tylko trzeba zmienić otoczenie, żeby odsapnąć
Ok idę do męża, bo już woła za mną
buziole, dobrej nocki ;*
.....eeee,nic innego
nie przejmuj się opinią innych. Ludzie cały czas oceniają, porównują się bo mają mnóstwo kompleksów. Z innym problemem, tez by Cię ocenili a potem wyładowali frustrację, bo żeby kogoś zrozumieć trzeba mieć trochę mózgu i empatii
A jak długo się staracie, bo szczerze masz dość zaawansowany dół jak na pierwsze ivf. Czy jest coś co dodatkowo pokazuje że możecie nie mieć dzieci? Czy ktoś z rodziny tak ma? bo większość senioritek za pierszym, drugim razem wierzy że się uda i taki stan jak ty ma po 2-3 procedurze. No chyba, że ktoś stara się długo, albo w rodzinie jest bezdzietność czy adopcja to zmienia pryzmat i podcina skrzydła.
No i ta nieszczęsna morfologia - cały czas mam anemie a B12, Fe, kwas foliowy wszystko w normie, to o co chodzi? No i baso podskoczyło 2,2 norma 0 - 0,2 albo zapalenie przewodu pokarmowego albo alergia:-( Pije gorzką herbe do tego chleb z masłem i powoli coś tam wprowadzam..Ale czuje się fatalnie..No to teraz w ramionka, i do roboty monia. :-)Mam na mysli pogaduszki do poduszki.....eeee,nic innego
Może warto pojechać na ostry, zrobią ktg, zmierza wody, szyjkę itp...
Jest gdzies jakiś problem i tyle. Poza tym nawet te "dobre" czy najwyższej klasy zarodki nie maja 100% współczynnika implantacji. Oczywiście to tylko statystyka i może się okazac z taki 5AA (najlepszy zarodek jak na te dobę) ma współczynnik 90% ale to i tak nie 100%. Pisze to dlatego, ze u Ciebie jakos mało komórek było.. chyba tylko 3 albo 4. Zatem następna procedura będzie lepsza:-)