reklama

Kto po in vitro?

reklama
no ja juz trzese:-) od tylu dni jeden temat w glowie.nawet na filmie nie moge sie skupic.ksiazka tez odpada bo mysli nie moge przepedzic.dwa dni temu bolal mnie strasznie brzuch jak na @ caly czas zreszta czuje jakbym ja miala zaraz dostac. wiem ze progesteron ma ja zatrzymac ale kazda wizyta w toalecie to stres:-(

To ja jesszcze nie jestem na tym etapie do kibelka jeszcze chodze bez stresu :P:P:P dobrze ze mamy to forum ... Bo pozzel juz mnie nie moze sluchac bo jestem monotematyczna a tutaj moge napisac wszytsko co chce kto chce przeczyta kto nie chce nie bedzie czytał :) Ale mozna liczyc na wsparcie i to jest fantastyczne :)

Ostatnia edycja:
Fruithope, Elfka- a wiec tak..... Se drzemke pierdyklam :) Od ok 12-14.40 ehheheh masakra :)
No tak a ale ja do pracy jezdze na 6 wiec o 5 popudka :/
Czuje sie ok oprocz tych boli... Tak dlugo sie staralam( wiem ze niektore dluzej nia moje 5 lat ale kazdy to liczy inaczej) ze teraz chyba to jeszcze takin nierealne .... Staram sie o tym zbyt duzo nie myslec..... Z wyjatkiem jak jestem z wami na forum :)
Czasami sobie przypominam ze jestesmy we "2" I tak w myslach mowie do moje just kropeczka zeby z nami zostala .
No I tez pracuje w restauracji a tam w Kuchni czasem woda na pozdlodze .... Trzeba uwazac zeby sie nie wywalic. Teraz pewnie nic by sie nie stalo ale jakby pozniej to bylaby masakra.
Caly czas mysle pozytywnie ale czasami mam mysli ze czemu mi mialoby sie udac ze 1 razem? Statystyki mowia co innego..... :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry