Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
DorotaMie to się nie martw masz silnego kropka
elfka37 beta nie jest wysoka ale wskazująca ciążę (jakie masz normy na wynikach?) , teraz ważne żeby dobrze przyrastała. Przypomnij mi masz tak jak ja 3 dniowy ? punkcja była w sobotę 5.09?
Elfka: super! Siknij jednego testa... To bede mogla podejrzewac ze I u mnie cos wyjdzie.
Wogole 25/9 to bedzie 11 dpt Ja nie wiem jak Ja liczylam :/ pokrecona jakas jestem![]()
Bubu- super.... Juz mozesz odetchnac... Widzialas dowod ze twoj kropek na 100% jest z toba![]()
Do kolezanki ktora miala pick up( sorki mam problemy z nazwami a wypowiedzi na poprzedniej str) az 12??? Super !!! Przy moim "1" to SZACUN
Z jednej str chcialabym zeby czas plynal szybciej a z drugiej.... Mozna sie ludzic dluzej..... Tak bardzo sie boje ze sie nie uda.... :/![]()
Annemarie- bosh!!! Tak sie czuje przy Tobie jak jakis gluptokSzacunek za taka prace. Ja sie do takich rzeczy nie nadaje
![]()