Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie usuwaj się:-)
co do ivf to rozumiem argumenty kościoła i specjaliści (o ile można ich tak nazwać) maja inne problemy powiązane z ivf. Dużo by pisać, ale trafiłaś na jakąś lunatyczkę, ja po paru zdaniach z takimi ludźmi po prostu nie marnuje czasu. Kiedyś chciałam cos wyjaśnić, zobaczyć o co chodzi im wszystkim. A teraz mam to w d... niech sobie ta ciemnota żyje i ma się dobrze w swej bezdennej głupocie:-) Idiokracja się szerzy nic na to nie poradzimy, ludzie są po prostu tępi i trzeba im wybaczyć 
Dzieki za powitanie [emoji2]narazie bede cichutko musze sie nauczyc tego tematu jak bede gotowa zaczne sie odzywać
. i w sumie do dzis jestem w tym temacie hihi. Sa bezcenne w radzie, w opieprzaniu 
, wspieraja w kazdej minucie drogi jaka pokonujesz.. . Buziaki i usciski dla nich wszyszkich
. Bez nich i ja juz bylabym siwa na poczatku mojej drogi..
annemarie tu nie chodzi o wzrost w milimetrach endometrium, tylko rozrost, który może zostać zaburzony po kilku stymulacjach. Moja siostra ma PCOS tak zaawansowane, ze przez pierwszą czesc cyklu bierze estrofem, a potem prg jak odstawia dostaje @. To jest standardowa procedura wywołania miesiączki odstawiasz i wtedy jest. Ja na 3 transfery nie miałam okresu, leki były nawet do 14dpt. A na logikę jak ma ten zarodek być odżywiony, jeżeli złuszcza się endometrium nawet częściowo? Jeżeli przy kazfym transferze ET/crio tak masz to zrób histero albo biopsje endometrium.
Ja estrofemu nigdy nie bralam,musze luknac co to jest.Historeskopie mam za soba, bez zastrzezen..Mowie ci babo 3 raz;-) przy krio nic sie nie dzialo.;-)
wasz estrofem ,a moja Progynove bralam przed krio .Wczesniej nie,Nie bylo podobno takiej koniecznosci. I co ja ci mam kurna Kate jeszcze powiedziec.? zobaczymy co mi powiedza w tej nowej klinice. Wierzymy,ze bedzie lepiej, i nie kopiemy dola.