reklama

Kto po in vitro?

Elfka to więcej już nie można, trzeba czekać dopóki krew nie jest żywo czerwona może to oznaczac plamienie implantacyjne. Emi tez miała, i wszystko było dobrze. Są tez ciężarówy, które plamią przez całą ciąże. Ja tez miałam plamienie ale niestety nie skończyło to się dobrze.Masz 50/50, zarodeczki były dobre wiec nie nakręcaj się jeszcze..

reklama
DorotaMie- kazda to przechodzila. :) wiem o co chodzi tez sie stresowalam. Wogole poprosilam babke zeby zadzwonila do mnie powiedziec czy dobrze czy zle. No I zadzwonila. :) Swoja droga czy mnie pocieszyla? To juz inna historia [emoji57]

Ja już po wizycie...do crio podchodzę normalnie, tzn od dziś biorę estrofem, 28 badania, wizyta i termin crio....ale z kliniki wróciłam totalnie zdołowana :-(
W skrócie, doktor powiedział, że moje zarodki są ogólnie słabiutkie (poza tym podanym w pierwszym transferze 3AB), macica zdecydowanie utrudnia zarodkowi, bądź też jest powodem poronień...histeroskopię - można zrobić, ale doktora zdaniem nie ma takiej potrzeby (badanie endometrium przed transferami pokazuje, że jest OK), podobnie z lekami typu acard...nie ma takiej potrzeby, ale jeśli chcę to mogę brać.
Ogólnie zostały mi dwa mrozaczki, którę ze sobą zabiorę jeden po drugim, a jak się nie uda to po nowym roku, zrobię histeroskopię (sama dla siebie...), kariotypy chyba też i rozpocznę nową stymulację - wpisałam, się już na listę oczekujących, bo w klinice skończył się hajs na ten rok:crazy: także i tak trzeba będzie czekać.

Nie nadążam za wami :-)

Elfka - mam nadzieję że beta w poniedziałek będzie większa. A co do plamień, ja jak aplikowalam lutinusa zauważyłam na patyczku plamienie brązowe. Myślałam że już po wszystkim a widocznie to było implantacyjne.

Moniusia - Ta historia, z koleżanką i jej reakcją na in vitro tylko mnie utwierdzila by nikomu nie mówić. Właśnie takich reakcji się boje, chyba jestem słaba psychicznie. Jakieś oskarżenia, a tak naprawdę nikt nie wie z czym się człowiek boryka. :-( smutne to jest bo ja nie oceniam nikogo ale jak słyszę takie coś ti normalnie nóż mi się w kieszeni otwiera.

Endelyn - co u Ciebie? Jak się czujesz?

A gdzie jest sykatynka?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry