Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jestem po dwóch nieudanych ICSI, jakie macie dla mnie rady? jakie badania zrobić przed trzecim podejściem?
a no i w tym roku kończę 36 także chciałam dodać, że to może też być mój wiek, jednak moje zarodki były dobrze rokujące...![]()
wiesz ja za pierwszym razem też słabo sie stumulowałam -miałam podany jeden i nic z tego nie wyszłodo tego ani jednego mrozaczka
(
za drugim razem coś tam załapało ale nie wyszło ...musiałam trochę psychicznie odpocząć i baterie podładować
nie miałam zlecanych żadnych dodatkowych badań , po prostu próbuję dalej inne moje wyniki badań są w porządku. Wiesz in vitro to nie pewniak, daje nam szanse ale ...bywa jak w naturze-uda się albo i nie.... smutne to ale prawdziwe
, powiedz, jak jest z refundacją in vitro w Szkocji? 100% finansuje służba zdrowia?Asiiek, skoro nie dzwonili to pewnie masz piękne zarodeczki, życzę Ci powodzenia jutro i mocno trzymam kciuki i życzę żeby kolejne dwa tygodnie do bety zleciały Ci migusiem :-)
wiem, mi mowił to samo o białku i piciu do transferu i tak sie zastanawiałam czy pozniej tez trzeba..jak trzeba to bede picAsiiek - mnie lekarz poradzil pic duzo wody po transferze. Z dwóch powodów: 1 - na lepsza przemiane materii zeby nie bylo zaparc, 2 - zawsze jest ryzyko przestymulowania a picie wody pomaga w takiej sytuacji. No i oczywiscie jesc duzo produktow bialkowych - białko to przecież budulec komórek jak również pomaga przy prze-stymulowaniu.