Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Czyli może bez obciążenia? ojej, tak to trochę napisał, że te dwa z plusem, a reszta osobno, dlatego tak to zrozumiałam No ja też dużo innych tylko nie u niego. DHEAS i AMH robiłam 3 m-ce temu to nie muszę chyba znów nie? Kasy szkoda..
Mam pytanie: u was nie robia co cykl badania hormonow? U mnie prl czy testosteron badaja za kazdym razem (fakt bez obciazenia)... w sumie co cykl jestem (biorac pod uwage ten) 5-6 raz kluta... czy to tylko ja mam takie szczescie?
Hmmm... w sumie oprócz wczesniej podwyzszonej wczesniej prl ktora bo bromokryptynie wrocila do normy to w sumie nie mam nic... ale w tej pierwszej klinice tez tak bylo ze w sumie za kazdym razem krew mi pobierali. M tez juz 2 czy 3 razy sie zalapal w sumie oni tez przez krew patrza kiedy owulka jest.
No nic taki ich urok i jak wodza w tym sens to niech robia