Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Najki,
ja tez bym poczekala...kolejne nieudane podejscie,odczujesz bardziej niz ten miesiac ktory bedzie sie ciagnal w nieskonczonosc. Nikt Ci gwarancji nie da ,ze przy TSH 1-1,5 sie uda ,ale przynajmniej Ty bedziesz wiedziala,ze nie masz sobie nic do zarzucenia.Mi tez lekarz powiedzial,ze z wysokim TSH nie mam podchodzic ,zbijalam z 2,7 do 1,4 teraz.Na koncu to twoja decyzja,ja nie rozumiem lekarzy ktorzy mowia,ze wsokie TSH nie ma wplywu na powodzenie.Moja kolezanka 3 lata sie starala,doszli w koncu do tego gdzie lezy problem,po pol roku zaszala w ciaze ,a teraz ma 3 dziewczynki.:-):-):-)Rude jak marchewki;-)
Dorota, miałaś dzisiaj wizytę? piękny widokserce się raduje...
ja wczoraj ponownie adzowniłąm do Gamety i dopiero dzisiaj oddzwonili. wkurzyłąm się, ze wszystko recepcję i lekarka sama nie może oddzwonić :/ zadzowniłąm zapytać, jak brac leki do crio, kiedy potem kontrolne usg, no i chciałam wizytę kontrolną po stracie ciązy. no i dzisiaj dzowni kobieta z recepcji i mówi, że Pani doktor chce mnie zoabczyć po @ i do tej pory żadnych leków nie przepisze. Ja jej na to, że jak zadzowniłąm poinformowac, że poroniłam, to o niczym takim nie było mowy i ze miałam zadzownić pod koniec cyklu. Pani z recpecji okazała się bardzo zaangażowana i powiedziałą, że porozmawia raz jeszcze z lekarką i oddzowni w czwartek, bo teraz juz jej nie ma.
jesli lekarka chce mnie zobaczyć po @, to równie dobrze mogę teraz pojechać, bo aktualnie jestem w drugiej połowie cyklu (chyba, ze coś mi się poprzestawiało), po co tracić kolejny cykl!!! no kurde!
Miałam dziś wizytę... zamykającą w Invimed. Także obeszłam dziś wszystkich, których miesiąc temu opieprzyłam) Teraz będę już u innego lekarza
Kijanki rosną jak na drożdżach, a ja ...świetnie się czuję. Zero mdłości, żadnych husrawek nastrojów, ani plamień. Tfu tfu. Odpukać w niemalowane.
Gdzie jest Gameta? Od kiedy to istnieje? Nie fajna komunikacja, to fakt.