Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@Edenlayn Fajnie, że to parkaWręcz cudownie bym powiedziała. Jak masz dzieciaczki ułożone? czy mają może łożyska obok siebie? Czy po dwóch stronach maciczki? No i..
co to jest weryfikacja łożyska? Czy masz z bliźniaki więcej badań niż mają dziewczyny w pojedynczych ciążach?
A propos twojego "czucia" płciNo więc ja też mam czucie - że dwa chłopy mi rosną. No a chciałabym choć jedną córeczkę
![]()

Ksiezniczka wstala... bez szalu i energii ale cos sie przewalilo w brzuchu...
Zjadlam juz cale jedzenie na dzis do pracy plus ciastka przez ta wredote! Wrrr...
Zobaczymy czy wieczorem sie zaktywizuje...
Dorota:* 7 tydzien ♡♡

A wiec Dorotko moje szkraby maja lozyska obok siebie
Zobacz załącznik 718949
Badania poki co mam jeszcze tak jak w normanej ciazy. Moze pozniej to sie zmieni. Jestem w Niemczech, wiec tu system dziala troche inaczej niz w Polsce. A co do weryfikacji.. to Emi ma bo z tego co pamietam ma przodujace , wiec musi je czesciej kontrolowac, aby sie nie odkleilo. Dziewczyny czy mam racje ? Bo sama dokladnie nie jestem poinformowana w tym temacie , bo nigdy mnie nie dotyczyl .
Hej dziewczyny no wiec na 23.11 mam termin i wtedy wyznaczymy datę criotransferu od dzisiaj mam brac 2tabletki dziennie estriadolu...Ogolnie criotransfer kosztuje 800euro ale pani doktor sama powiedziała ze ze wzgledu na to ze przy kolejnej stymulacji przy najmniejszej dawce jestem znowu narażona na hiperstymulacje napisze do kasy chorych list ze to jest dla mojego zdrowia lepsze i prosi by rozpatrzyli ze opłacało by sie im gdyby pokryli mi koszty criotransferu niz gdybym miała znowu zaczynać nowy protokół to znowu moge miec hiperke i ze powinni brac pod uwage ze przy następnej moze sie skończyć wizyta w szpitalu ktora ponoc kosztuje około 600 euro za dzien ..Jajniki bardzo dobrze wyglądają po hiperstymulacji takze jak dobrze pojdzie to za 2 tyg transfer dzisiaj mam 8dc powiedziała ze jak przyjade 23.11 to prawdopodobnie 4-5 dni pozniej robimy transfer mam nadzieje ze to nie za pozno.... No ale zobaczymy...wiec tyle na dzisiaj. A jak u was dziewczyny??