Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na twoim USG widzę sówkę, po czym wnoszę, że dzieci uczone będąMoje też przytwierdziły się obok siebie, do prawej części macicy i się przytulają worka mi owodniowymi. Zaraz sobie przeczytam co to łożysko przodujące, bo oczywiście pojęcia nie mam bladego. Kochana, to ty w 5. miesiącu? Dużo przytyłaś? No i czy miałaś juz usg połówkowe?
@Kachna Tak wyczuwam z postów ze samopoczucie lepsze. W którym jesteś tygodniu?
Dziewczyny zapisałam się na 22 grudnia na test genetyczny Nifty. Któraś robiła? Wykazuje wady, a i płeć. Także ok. 4 stycznia będę oświecona w sprawie konkretów.

. Dorota cieszę się że dziećmi ok ale głowa mi dzisiaj cały dzień pęka, ledwo żyje. Paracetamol wzięłam ale nic nie pomógł, okłady zimne też nie pomogły. Ja jestem w 12 tygodniu czyli 1/3 za mną ponieważ cesarka około 36 tygodnia jak wszystko pójdzie dobrze.
Tak Dorotko ja juz 5 m. jeszcze 2 tyg i zaczne 6. Jak narazie przytylam juz 6 kg!!!!! Slodyczy prawie nie jem, a i tez sie nie obzeram. czasami 3 czasami 2 posilki , zalezy jak z czasem sie wyrabiam. Ale fakt maz mi mowi ciagle ze teraz to apetyt mam, na rzeczy ktore wczesniej nie jadlam hihi Pierogi ruskie.... mniam... objadam sie nimi ciagle abo krokiety ziemniaczane ze serem ... to dwie rzeczy za ktore dalabym teraz glowe odciac.
Było jej sporo, zostawiłam ślady na łóżku, miałam ją aż na udach