annemarie
Fanka BB :)
@annamarie![]()
piękna jesteś
![]()
daj czadu
Piekna to tylko dla M.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
@annamarie![]()
piękna jesteś
![]()
daj czadu
Piekna to tylko dla M.
Hej kochane...
Nie mam neta w domu tylko na kom., i tez ledwo chodzi. Mam nadzieje, ze uda sie umiescic posta.
Przeczytalam tylko rano jakims cudem relacje z porodu kate chyle czola;*
Bylam na wizycie.. prof. powiedzial, ze glownie problem jest po mojej stronie, mam zla jakosc komorek i niewiele da sie z tym zrobic..
Bo przeciez ivf w tym mi nie pomoze..
Uslyszalam tez, ze tarczyca nie ma wplywu, jedynie na na poronienia.
Zalecil branie DHEA, choc mam w normie jak wszystko inne, ale sa badania, ze poprawia to jakosc komorek..
Odradzil tez operacje zylaka M, bo mowi, ze taki ma co drugi facet i niedalby sie zoperowac..
To tak w skrocie, wczoraj mialam ciezki dzien, dzis w sumie tez..
Doszlo do mnie, ze moge nigdy nie zajsc w ciaze...
Jeszcze na dowidzenia powiedzial, ze gwarancji na to nie daje.. ale warto
probowac, bo jestesmy mlodzi i, ze ja mam taka jakosc jak przynajmniej 40letnia kobieta..
No nic.. nie wiem jak mam sobie to wszystko poukladac.. Strasznie mi ciezko...
Narazie czekam na @, ktora oczywiscie sie odwleka, zeby mnie wkurzyc tylko.
buziole....
Dorota czy Ty we Włoszech podchodziłaś do in vitro??