Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Bo wiecie co...za pierwszym razem w 10 dpt miałam 132 więc jeżeli odjąć te normy to w 7 dpt też bym miała zero...słabą z matmy jestem :-( ale jakoś tak by bylo
Missdior powtorz jutro bete... ja nie chce Ci dawac nadzieji ani jej przekreslac bo ja niestety nie mam pojecia ja jednak trzymam kciuki ze to jednak za szybko zrobilas bete i jutro bedzie juz duzo wiecej
MISSDIOR jak noc,pewnie krecilas się i ciągle myślałaś. ja też się zastanawiałam nad tą beta,dwa lata temu gdy podchodzilam do ivf 3 dniowego zarodeczka to 9dpt zrobiłam sikańca,kreskę ledwo co było widać a 10dpt moja beta była 67. A ty miałaś blastusia? Kobitki ja też za pierwszym razem po transferze leżałam i lezalam teraz to nie będę miała za bardzo jak leżeć przy dziecku ale na pewno będę tez bardziej uważać na siebie.
Dzien dobry !
Chce Wam przesłać kolejna dawkę pozytywnej energii, tak jak wypada po wczorajszym bardzo szybkim teście popołudniu wstałam dzis wcześnie rano aby zrobic kolejnego sikanca i odnoszę wrażenie , ze druga krecha jest jeszcze mocniejsza nic wczoraj . Jadę na krew ! Całuje Was