reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kto po in vitro?

Kasik36 - ja właśnie dlatego zdecydowałam się na kd. Mam niskie AMH i Inhibinę B. No i mimo, że przy każdym podejściu miałam jakiegoś zarodka, to przez jakość komórki mogły się nie utrzymywać. A propo bierzesz jakieś leki przed planowaną teraz stymulacją?

Ann.k1 nawet nie wiem co napisać, tak bardzo mi przykro ...

Dorotav przykro mi, że tym razem się nie udało ale ważne, że masz pingwinka na zimowisku :tak:

Maaagdzik witaj :-) A możesz napisać dlaczego korzystacie z kd? Ja mam obniżone AMH (0,79) i po pierwszej punkcji żadna komórka się nie zapłodniła, może to jest dla mnie rozwiązanie?

Ostatnia edycja:
reklama
Kinga_1 dzięki za odpowiedź, ja od 5 miesięcy biorę estrofem 2x1 i duphaston 2x1, ale co dalej to nie wiem, może po kolejnej wizycie się coś dowiem...ale nie znam jeszcze terminu
Jak dobrze rozumiem to miałaś transfer na świeżych zarodkach? ja mam podobno mieć na mrożonych, nie wiem od czego to zależy...

Maaagdzik - to chyba zależy tylko i wyłącznie od lekarza i do tego co zdecyduje. Ja za to miałam mrożone komórki - 8 było, w czym 6 oocytów, no i 5 się zapłodniło. 3 przetrwały - 2 mam w brzusiu, a 1 czekał, żeby więcej się rozwinąć. We wtorek mam napisać do lekarza z wynikami progesteronu i przy okazji dowiedzieć się czy mam blastusia do zamrożenia czy nie ( raczej nie, ale może akurat będzie szczęście w tym temacie). Długo już bierzesz leki.

Olusia7982 mam pytanie, tej igły którą się wstrzykuję wodę do ampułki a potem potem pobiera lek wkłada się calą czytylko kawałem? samo wstrzyknięcie boli, piecze?

mmm ja wkladalam pol igly... odnosnie cetrotide to ja mialam po nich swiad, swedziala mnie skora na brzuchu i mialam zaczerwieniony... swedzialo mnie jakis czas a potem wszystko znikalo... troszke mnie szczypalo przy podawaniu leku....

reklama
Cześć dziewczyny. Jako że dziś dostałam @, a wizytę mam na 06.02, to będzie jeden cykl z głowy. Myślicie, że będziemy mogli podejść 2. raz już w lutym? Ostatnio szłam długim protokołem. Tak sobie liczyłam, że jeśli i tym razem byłby ten sam schemat, to kolejne podejście pod koniec marca. Możliwe, czy robią dłuższe przerwy między IVF?

Jozwa podobno miedzy stymulacjami musza byc 3cykle przerwy aby jajniki odpoczely i sie zregenerowaly....

mmm... mnie cetrotide wogole nie bolal a jestem panikara... Igla tez jest ok:)

Do góry