reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kto po in vitro?

sham, wiesz - przejrzałam teraz badania, które miałam robione i nie mam badania amh wśród nich... :confused: nie mam pojęcia dlaczego...

reklama
Hess! O Ty! A co z dietą? !!! :) och jak ja bym sobie zjadła leniwce z cukrem i ze śmietanką :) ale niestety na obiad dziki ryż z chili con carne ale też autorstwa męża :)

sakatynka - hehe, nie dajmy się zwariować z tą dietą, raz na jakiś czas można sobie na MAŁĄ przyjemność pozwolić. Szczególnie, że ja prawie nie jem od środy, bo mi choroba psuje apetyt. A cukru na leniwe i tak mało sypię i nie jem ze śmietaną...blee.

Dziki ryż dobra rzecz, bardzo lubię. Zresztą ja wszystkie ryże i kasze lubię :)

kate: oczywiscie ze masz wybor- robisz to co uwazasz za sluszne. jesli uwazasz ze lekarz przesadza to nie rob tego co zlecil. wiesz ze to po czesci konowal, rozmawialysmy o tym. a jaka ty dawke wczesniej mialas przypomnij?

ja sie leczylam w artemidzie... i moge ci ja polecic. ty trudny przypadek nie jestes, a zaden z tamtych lekarzy konowalem nie jest. ja u domitrza bylam i sie super sprawdzil przy zarzadzaniu moim potencjalnym hiperkom choc on wiedzial ze ja sie sama prowadze:) nawet mi pogratulowal ze sobie sama dwoje dzieci zrobilam :) sam lekarz taki sobie, szybki, nic nie tlumaczy ale my sie rozumielismy bez slow bo on wiedzial ze ja wiem a to co on sadzi mi nie bylo potrzebne do niczego wiec wizyty byly 5 minutowe:) ja chcialam tylko sprawdzic jak sie pechole maja i ile sobie gonadropin zapodac .... jesli chcesz kogos kto bardziej tlumaczy i wizyty sa dluzsze to trzeba innych wybrac z kliniki ale jak mowilam - nie ma tam konowalow ani naciagania na niepotrzebne koszty i badania. ponadto polecam bo maja dobry lab, naprawde dobry co przy moich poprzednich beznadziejnych zarodkach ma ogromne znaczenie. maja dobry poziom zaplodnienia i przetrwania zarodkow.

co do cwiczen w stymulce to polecam przeczytac posta - tam wsio opisane, i o transferze tez bo za duzo by tu pisac:) https://dobrzebozdrowo.blogspot.com...e9cg72Zg&postId=5904439851493809835&type=POST

calineczkaa - ja Ci radzę się przyzwyczajać do nie picia piwka przez co najmniej 9 miesięcy ;)
Dobrze, że ja nie mogę pić alkoholu, to nie mam przynajmniej problemów - pić czy nie pić :D

piatek.jpg

Załączniki

• piatek.jpg
    piatek.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Do góry