Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
🌿 Kochane/i
życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych.
Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się.
Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”.
I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️
🐣 Ściskamy Was świątecznie
zespół babyboom.pl
Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hederka - kto by pomyślał ze kiedys bede dążyć do okrągłego brzucha hahahaha
Musze zaczac dokumentacje fotograficzna chociaz gołym okiem juz widze ze kotlecieje, miesiac nie cwicze i poślady przegrywają z grawitacja ... Coz, 9 miesiący wózek dziecięcy a potem zakładamy wątek mama w formie
To dzis mamy maga wielgachna bete Emenems!,,, :-) kciuki nadal mocno zaciskam . Wiesz o której wynik?
Pigwa, gratuluje serduszka :-)
w kalendarzu widze pustki na czerwiec buuuuu
Emenems, możesz mnie zatem dopisać na 2 ? Wizyta kontrolna i początek stymulacji. Dzieki :-)
Pisalyscie odnośnie usg w ciazy. Tutaj sa tylko 3 takie kontrole. Podobnie jak w Norwegi czy Niemczech nie ma możliwości zrobienia więcej chyba ,ze sa ku temu wskazania medyczne. Tlumaczone to jest niezbadanym jeszcze wpływem ultradźwięków na dziecko. Pozostałe kontrole ograniczają sie do zbadania ciśnienia matki i wagi oraz kontrola serduszka dziecka.czasami jesli wizyta jest u położnej sprawdzają szyjkę. szybkie usg robią tez pod koniec ciazy by sprawdzić ułożenie dziecka. Obawiam sie jednak,ze nie wszyscy lekarze je wykonują bo znajoma , która leżała obok mnie w dniu porodu dowiedziała sie,ze dziecko ułożone jest pośladkami w dół. Dodam ,ze prowadzona byla przez ordynatora ,od którego ja na szczescie szybko uciekłam. Dorzucę jesCze ,ze na wizycie kontrolnej był zdziwiony ,ze miała cesarkę . Przecież mogła pani rodzic normalnie o zgrozo!
Dziewczyny z programu MZ mam pytanie :-) od kiedy zaczynają się płatne wizyty jeśli in vitro się udało?
Trochę to dziwne bo na wyniki dostałam bezpłatne skierowanie a za wizytę placilam.