dżoasia
Fanka BB :)
mów do nas jeszczeU nas przyczyną jest endometrioza.
Muszę Wam powiedzieć, że wszystkie dziewczyny które ze mną wtedy walczyły doczekały się min 1 dziecka....![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mów do nas jeszczeU nas przyczyną jest endometrioza.
Muszę Wam powiedzieć, że wszystkie dziewczyny które ze mną wtedy walczyły doczekały się min 1 dziecka....![]()
do bety poproszę kochana, do bety!Dżoana kciuki juz zacisniete ido poniedziałku nie puszcze!!!!![]()
mów do nas jeszcze![]()
mowisz i maszdo bety poproszę kochana, do bety!![]()
Życzę Ci powodzenia przy kolejnym podejściu, mamy małą kumulację na wrzesień więc wsparcie będzie doborowe, no i dziewczyny zaciążone wspomagają jak mogąSprawdzam jak dodać cytattyle lat mnie tu nie było, że technologia poszła doprzodu
he he
A jak u Ciebie po tym puregonie? czekam razem z Tobą na piątek!mowisz i masz![]()
Mnie jak bąk upali to mam straszny odczyn a jak zaczynam drapać to robi się meeeega ogromny - a jeśli po szczepieniach duży odczyn to dobry znak to drap ile wlezieKaraluchy pod poduchy kochane ja porzadnie sobie gabka wymylam moje przedramienia bo dziwnie brudne były ze trza bylo porzadnie szorowac od ostrej stronyale dziwne jest to ze jak miałam ubrana bluzke z dlugim rękawem to mnie nie siedziało a jak tylko rozebrakam sie to swedzi strasznie ake teraz juz lepiej i ide nynu. Pa pa mamuśki
![]()