gooossia17
Fanka BB :)
Mąż może brać witaminki. Mój brał Profertil. Droga to zabawa, ale u męża parametry męża się poprawiłyKobietki którym nie udało się po ICIS mam do Was pytanie. Co lekarz Wam powiedział żebyście teraz zrobili? Mi dal listę badań genetycznych ale np nic na poprawę jakości męża armii
szkoda słow, musisz wybrac dobra klinikę bo przy poważnych problemach z plemnikami musi być najlepsze laboratorium, eh szkoda tylko tej stymulacji i tylu komorek ale no cóż....jeżeli wybierzesz novum to koniecznie dr Zamora bo on jest uparty i lubi wygrywać. Na początku specyficzny ale później wyjątkowy. Ale i tak trzymam kciuki żeby sie teraz udało.
już nawet bezmyślnie się drapię
też mnie czasem bolą a za miesiąc to już nie będę miała stanika bo rosną jak szalone (ja to zawsze małe mialam
) mdłości miałam tylko rano ale nie wymiotowalam no a mam problem z jedzeniem bo wszystko mi śmierdzi.
brzuszek mi urósł ale tylko troszkę. Ja to tylko na pauzie trochę spie a w nocy teraz lepiej bo ostatnie tygodnie to do 2.30 albo 3.30 no i problemy z toaleta
hihi
Znam to