reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

To poczekaj :)
Kropek / kropki bo były dwa miały 5 dni. Transfer miałam 7 marca :)
Czyli teoretycznie pierwszy dzień cyklu był 17.02 (jeżeli źle liczę proszę mnie poprawić)

Załączniki

• CF7A896A-B2B0-4B24-95D4-B2839DA11890.png
    CF7A896A-B2B0-4B24-95D4-B2839DA11890.png
    76,7 KB · Wyświetleń: 71
reklama
Te wszystkie działania w tej chwili nie mają na celu eliminacji wirusa bo to jest już w tej chwili nie możliwe. Wiadomo już że ok 60 - 70% populacji będzie zarazone. Teraz chodzi o to żeby to działo się powoli żeby nie zakazlili się wszyscy na raz.
Z tych zakażonych 20% wymaga leczenia w szpitalu a 5 % OIOMu czyli respiratora. Jak nagle przechowujemy wszyscy to więcej osób nie uzyska pomocy bo służba zdrowia tego nie wytrzyma nie będzie miejsc do leczenia.
Wirus przenosi się między ludźmi. Dlatego teraz mamy ta izolację.
Dziewczynki przed chwila dzwonili z invicta czy ze względu na pandemie chce odwołać wizytę kwalifikująca do transferu. Zapytałam tylko czy odwołują transfery bo wtedy ta wizyta bez sensu a ona ze nic nie odwołują ale ze względu na pandemie pytają bo sporo osób odwołuje lub nie przychodzi na wizyty.
Ja powiedziała ze nie chce odwoływać i che podejść do transferu bo nie jestem w grupie ryzyka, dbam o siebie i nie widzę sensu odkładania tego na później. Ten wirus będzie z nami conajmniej rok a nie te dwa tygodnie ...

reklama
Do góry