Mnie się wydaje, że to nie jest niska beta, to tak jak 12 dzień blastki, no ale tylko druga beta prawdę Ci powie, szkoda że nie zrobiłaś wczoraj i w piątek. W sobotę to chyba nie otrzymasz wyniku i będziesz musiała przetrwać święta ale myśl pozytywnie bo wydaje mi się, że dobrze rokujeDziewczyny dziś 14dzien od transferu 3dniowego zarodka
Beta 453.6 czy nie za a mało![]()
reklama
Ja juz dawno po. Nie było tak złe duży dyskomfort po prostu.Będzie dobrzemyślami jestem z Tobą, opowiesz później jak było bo Ja czuje, że mnie tez czeka ta badanie.
Materiał „skrobany” pobrał z dwóch miejsc za 3 razem pobrał jeszcze wycinek. 450 zł ta przyjemnosc. Maja dzwonić hdzies za 2 tygodnie jaki wynik
G
gość2502
Gość
No ja już się tu wszystkich o wszystko wypytalam chyba hehe ale warto wiedzieć jeszcze osobiste opiniePrzepraszam zasnęłam już wczoraj a dziś w pracy byłam i dopiero teraz odpisuje. Trudno powiedzieć czy jestem zadowolona. Poszłam do niego pierwszy raz na jesień, taka procedura była od początku. Tylko przy ważniejszych momentach czyli przed biopsją i na podpisanie papierów była osobista wizyta i USG. Myślę, że położona jest spoko. Można powiedzieć że są profesjonalni. Przygotuj się na dużo badań. Właściwie dużo jest "przymusowych" a część do wyboru, ale ja brałam. Prawie wszystko oczywiście w miarę możliwości i kasy. I warto było bo do czegoś doszliśmy, tylko zła jestem że badanie endometrium proponował tak późno a z tego co teraz mam świadomość, to wiele kobiet ma z nim problem. Gdybyś miała jakies pytania śmiało pytaj tu lub priv. Nie wiem co jeszcze mogę dodać.
A twój zabieg nie jest w znieczuleniu ogólnym ?Będę to przezywać jutro, doskonale rozumiem... Powodzenia!
Nie było złe
Klaudusiek+
Zaciekawiona BB
Wiem zwalilamMnie się wydaje, że to nie jest niska beta, to tak jak 12 dzień blastki, no ale tylko druga beta prawdę Ci powie, szkoda że nie zrobiłaś wczoraj i w piątek. W sobotę to chyba nie otrzymasz wyniku i będziesz musiała przetrwać święta ale myśl pozytywnie bo wydaje mi się, że dobrze rokujetrzymam
![]()
nieagatka
Fanka BB :)
W in vitro nie ma czegoś takiego jak "na pewno"...hej taknz ciekawosci putam, czemu do blastki nie chcesz wszystkich trzymac? 8 to duzo napewno by Ci polowa zostala
nieagatka
Fanka BB :)
13dpt 3 dniowca - 148 - w sobote skonczyla 4 lata [emoji16][emoji171]Dziewczyny dziś 14dzien od transferu 3dniowego zarodka
Beta 453.6 czy nie za a mało![]()
Jest dobrze [emoji6]
rozumiem, trzymam kciuki zeby wszystko poszlp dobrze! zla passa sie musi kiedys odwrocic. ja mam teraz krotki odpoczynek od invitro ale w czerwcu chce podejsc do pierwszrgo transferu. mega mnie zmeczy psychicxnie i fizycznie 2 stymulacje jakie mialam w tym rokuStrasznie się boje, ze zostanę z niczym...to moja 5 ta stymulacja i mam zjechaną psychikę...mąż chciał wszystkie już dziś mrozić ale poszliśmy na układ w połowiewiem, ze blastka lepsza ale w Novum nie podadzą mi w razie czego dwóch- a 3dniowe może podadzą w razie czego. Takie mam pokrętne może rozumowanie ale boje się ryzykować po moich przejściach
![]()
reklama
No to dobrze, że już poJa juz dawno po. Nie było tak złe duży dyskomfort po prostu.
Materiał „skrobany” pobrał z dwóch miejsc za 3 razem pobrał jeszcze wycinek. 450 zł ta przyjemnosc. Maja dzwonić hdzies za 2 tygodnie jaki wynik
Podziel się: