Niuszka2024
Zaciekawiona BB
Ja byłam dziś na wizycie i dostałam jeszcze leki, w poniedziałek rano badania krwi i USG, a na środę ma być punkcja 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Miło,nie pytasz - dziękuję.@Pati32 co tam słychać u dzidziola ?
SuperMiło,nie pytasz - dziękuję.
Chłopak rośnie co do dnia, idealnie. Wszystkie wymiary równe z datą transferu
340g a mamy 20+1, wg lekarza będzie sredni wagowo.
Boje się bo pierwsza córka miała hipotrofie, urodziła się z wagą 2050.
A co u Was? Jak się czujesz?
A łożysko masz z przodu czy z tyłu? Ja teraz mam z przodu to mniej czuje ruchy niż w pierwszej ciąży a miałam wtedy z tyłu...SuperNo u nas na połówkowych było 380g i dokładnie 20+5. Lekarz mówił że super
a teraz w 23+2 640g. Teraz będzie wszystko wporzadku
czuje się dobrze, jakby nie brzuch, kopniaki i czasem zadyszki to zapomniała bym że w ciąży jestem
![]()
Z tyłu. Tak jak w poprzedniej ciążyA łożysko masz z przodu czy z tyłu? Ja teraz mam z przodu to mniej czuje ruchy niż w pierwszej ciąży a miałam wtedy z tyłu...
A brzuszek duży masz?
U nas jeszcze nie wybrane. Dużo pomysłów ale ostatecznej decyzji brak@Pati32 i @PAULANGELA macie już wybrane imię dla waszych pociech ?
U mnie dzisiaj 17+5 i od czasu do czasu czuję takie przelewanie w brzuchu ale nie wiem czy to ruchy czy jelitałożysko jedno mam z przodem a drugie z tyłu
Na chwilę obecną mamy wybraneU nas jeszcze nie wybrane. Dużo pomysłów ale ostatecznej decyzji brakjeszcze mamy trochę czasu
hmm to wie może to już pierwsze muśnięcia dziewczynek
a wy myślicie już nad imionami ?
Do trzech razy sztuka!nie dziękuję - już chciałabym to zakończyć