Jo.M....starasz sie teraz natralnie?
Miliaa to udanego wyjazdu i wracaj tu do nas jak najszybciej!!:-)
kochana czytam czytam, ze ty tu juz o punkcji..jejku, jak sie ciesze, ze u ciebie to juz tak blisko, na pewno bedziesz bardzo szczesliwa niedlugo

kochanie bardzo mocno zaciskam kciukasy!
no a jak tam z twoimi jajeczkami, moze jeszcze jakies dojrzalo przez ten czas? a endometrium jakie masz?
masia, Ewa...kochane tule was mocno! nie poddawajcie sie!! :*:*
bunka...kochana...jak milo cie tu widziec! wrocilas do nas, chociaz ja na Skarbie i tak cie podgladalam i wiedzialam co u ciebie...ty wiesz, ze mocno zaciskam kciukasy && teraz to mocno za dzieciaczki trzymam, zeby byly mocno i zostaly z mamusia! :*
bardzo mi sie podoba to, ze sie nie poddalas i walczylas dalej! podziwiam!
Meg...zaciskam &&& zeby dzieciaki zostaly z mamusia! jak tam twoj zab? boli?
marcikuk...aaaaa!!! serduszka sa!! nawet nie wiesz jak sie ciesze, martwilam sie czytajac o twoich plamieniach ale teraz mozesz byc pewna..

:-) gratuluje mamusiu! :*
a ja wczoraj bylam na wizycie w Novum...okazalo sie, ze na lewym jajniku jest endo 6cm, jajnik troche zmasakrowany, ale jajeczka bylo widac, wiec pracuje...na drugim jest 1.5cm zwyklej torbieli...ktora jest pewnie czynnosciowa...dr powiedziala, zeby teraz ja z moja dr Obuchowska podejme decyzje czy laparo kolejne (ktore moze byc dla mnie szkodliwe i odwlecze wszystko w czasie) czy podchodze z torbielami i przy punkcji mi je odssysaja...chyba wybiore ta druga opcje...
nie jest rewelacyjnie, ale jakos strasznie zle tez nie jest, wiec narazie nie ma sie czym martwic...

dzis odbieram wyniki posiewu (mialam wczesniej bakterie e-coli i dlatego sie troche boje) i w poniedzialek 23.04 mam wizyte (wierze, ze...) przed-stymulacyjna...