reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Lotinda - zdecydowanie powinnaś odstawić tabletki. Mi one zatrzymywały okres właśnie. Ale na wszelki wypadek skontaktuj się jeszcze ze swoim lekarzem.

Byłam w klinice i wszytsko jest ok. Te plamienia są tak jakby przez ta hiperstymulacje ponieważ te pęcherzyki/ torbiele pękaja i stąd krew czy jakoś tak ale mam kontynuowac luteine i duphaston

reklama
Marcysiowa a ile dokładnie potrzebujesz tabletek ? bo mam 2 niepełne opakowania a ja też dopiero w poniedziałek mogę po receptę iść, ale mogę się podzielić jeśli wystarczy i wysłać dziś wieczorem tylko daj znać ile i ja sprawdze.

Marcysiowa jak Ci się nie uda załatwić to się nie martw, dowiozę Ci moją paczkę :-)

Misia uważaj na siebie, odpoczywaj a ja trzymam kciuki, będzie good :tak::tak::tak::tak:

Misia, jak zaczelam czytac poczatek Twojego postu ,ze jestes na patologi bo krwawials o malo zawalo nie dostalam. Ufffffffffffffff Dbaj o siebie i Twoj najwiekrzy skarb.

Cześc dziewczyny. od poniedzialku wróciłam do pracy i nie mam szans nadążyć za wami ale i tak nieustajaco myslę o każdej stumulującej się, przed punkcjami, transferami, w trakcie badan, testujacej i podglądającej trzymam kciuki i odstawiam codziennie tańce;-). strasznie dużo się tu dzieje:happy:.
Retiolandia , super postawa:tak: tak trzymaj i na pewno sie uda osiągnac cel.

Misia
dbajcie o siebie. tzrymam kciuki żebyscie szybko wrócili do domku:happy:
Alegoria, Różyczka gratulacje:-).

Witam nowe kolezanki:-).

U mnie na razie nic sie nie dzieje. brzuch pobolewa od czasu do czasu, trochę mnie mdli:sorry2: ale nie narzekam. czekam niecierpliwie na środową wizytę i cały czas wierzę że wszystko jest ok.

Ostatnia edycja:
reklama
Marcysiowa a ile dokładnie potrzebujesz tabletek ? bo mam 2 niepełne opakowania a ja też dopiero w poniedziałek mogę po receptę iść, ale mogę się podzielić jeśli wystarczy i wysłać dziś wieczorem tylko daj znać ile i ja sprawdze.

Do wizyty potrzebne mi góra 2 opakowania, mogą być nie pełne.

Marcysiowa jak Ci się nie uda załatwić to się nie martw, dowiozę Ci moją paczkę :-)

Kochana mogłabyś to dla mnie zrobić? Będę Ci bardzo wdzięczna. 2 opakowania będą wystarczające.

Do góry