reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

gotadora mój maż podaje mi bardzo powoli i bardzo delikatnie zastrzyki bo wie jak ja bardzo boje sie igiel i jak to przeżywam a mimo to mam ślady po nich :-( trzymam kciuki za bete!
madzialenak biedactwo dasz rade mimo ze jeszcze troche ci zostało do końca jestem z tobą sercem w cierpieniach :-)
ja tez niestety wszystkie leki 100%płatne mam bo klinika w której sie leczymy nie ma umowy z NFZ :-(

reklama
ugotowałam zupkę miał byc rosół ale w trakcie taka ochota mnie naszła na pomidorówke ze dodałam pomidory ale uzyłam świeżego pieprzu mielonego i taka ostra mi wyszła ze ... mimo wszystko jem juz druga miseczkę ...chyba za wcześnie na takie zachcianki hihi :-D

madzialenak zapraszam ugotowałam calkiem sporo tej zupki:-)
a jezeli chodzi o żeberka ostatnio wynalazlam super przepis tez w woreczku a jednak mniej chemiczny od tych torebek
kroisz zeberka na mniejsze kawalki wkładasz do woreczka solisz i pieprzysz wg uznania
w kubeczku mieszasz 6 łyzek musztardy i duza łyzke miodu
wlewasz do woreczka i obtaczasz w nich miesko
do 1/3 szklanki wody wkładasz kostke rosołowa i rozpuszczasz i wlewasz do woreczka
po godzinie miesko odchodzi od kosci jest kruche i soczyste dzieki bulionowi mmmm pycha chyba jutro zrobie bo mnie az ochota naszla:-)

Tequila, mniammmm uwielbiam pomidorowke :-p. Ja dzis rano obudzilam sie z apetytem na zupe szczawiowa ale nie zrobilam bo nie wiem ,czy mozemy ja jesc po transferze.Ona ma duzo szczawianow i nie ma co ryzykowac.

Gotadora i coo??? sa wyniki???

reklama
Gotadora, czytam w necie i widze ,ze ten estradiol tez w normie. Teraz dzwonisz z wynikami do lekarza?

Do góry