reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

DAGNES tak mi przykro :-( miałam nadzieję, że przełamiesz wreszcie tą złą passe . Walcz - ja tez mam taki zamiar i to tylko dzieki wam Kochane bo inaczej to chyba bym sie załamała, ale wiem ze nie jestem sama i te forum pokazuje , że warto walczyc, bo nieraz trwa to wiele lat ale wreszcie sie udaje, a nagroda jest najcudowniejsza na swiecie !!!

Avocado a ty sie nie przejmuj mężem ( nieraz musimy byc zołzowate ;) ) i bratową, bo to na pewno buzują u ciebie hormony

reklama
Dagnes :-( tak mi przykro ... wiele z nas zna to uczucie i zna też co będzie dalej - Twoja wola walki wróci! nie poddawaj się bo i Tobie wreszcie zaświeci słoneczko

Molla cieszę się,że Twoje pęcholki rosną - czyli teraz czekamy na piątek :-)

Dagnes, ​tak mi przykro. Musisz się trzymać i nie poddawać.
Próbuj, walcz, zmagaj się z wyzwaniem, ile tylko masz sił. A jeśłi uznasz, że zabrakło Ci siły i woli do walki,
wtedy ja oddam Ci swoją.
Przytulam mocno.

stylowi_pl_plakaty-i-obrazy_4673821.jpg

Molla, trzymam kciuki za Twoje pęcherzyki. Oj musisz dołączyć do foremkowego kurnika :-D

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

No i na dokładkę, śpiewam, tańczę i obieram pomarańcze. Wszystko, co tylko chcesz, byle przyniosło Ci szczęście.

stylowi_pl_plakaty-i-obrazy_3445073.jpg

Lawendowy Ty to jesteś tutaj TAAAAKA POCIESZKA ja nie wiem, jak będzie funkcjonować to forum jak Ty przejdziesz na stronę CIĘŻARÓWEK PO IN VITRO, kto tu będzie dekoratorem tego wnętrza:tak::tak:

Molla, spokojnie, na razie nigdzie się nie wybieram :-D
A jak latem uda się przyjść (do kliniki), wejść ( na szkiełko) i zajść (w ciążę) :-D , to na pewno Was nie opuszczę.

reklama
dziewczyny, powyłam, powyłam, ale już jest ok, Ann mnie wspiera, kurde i mobilizujecie mnie wszystkie, to moje 2 podejście, a przecież Wy dziewczyny macie tyle przejść za sobą, molly np. sylwia, ann84, lawendowy... a ja tu się rozklejam po II próbach. Podejdę raz jeszcze, a co dalej, nie wiem... to zależy od mojej woli walki. A dziś kochane, zapodam sobie drina, takiego mega, poukładam sobie wszystko w głowie, żeby jutro pojechać do mojego chłopa którego tak mi dziś brak.... dziekuje Wam wszystkim! :*

Do góry