aha83
kwietniówka '09
Hejka!!!!
Witam się z Wami zaatakowana okropnym przeziębieniem i niewyspana.
Dzisiejszej nocy Filip dał nam popalić :-( Noszenie do 3, potem chwila snu.......pobudka o 5.....chwila snu i od 8 znow to samo.......

Najedzony, przebrany, niewyspany.......... i płacze.
Oczywiscie na rączkach jest spokoj. Ja jestem jak zombi dzis i szczerze zazdroszcze Wam jak piszecie o przespanyh nockach.
Dzieki Bogu mój mąz ma wolne dzis i jutro, bo swieto jakies holendeskie jest, wiec moze sie przynajmmniej wykuruje.
Oki kochane ide korzystac z tego , ze maz buja malego.
Narka
Witam się z Wami zaatakowana okropnym przeziębieniem i niewyspana.
Dzisiejszej nocy Filip dał nam popalić :-( Noszenie do 3, potem chwila snu.......pobudka o 5.....chwila snu i od 8 znow to samo.......

Najedzony, przebrany, niewyspany.......... i płacze.

Oczywiscie na rączkach jest spokoj. Ja jestem jak zombi dzis i szczerze zazdroszcze Wam jak piszecie o przespanyh nockach. Dzieki Bogu mój mąz ma wolne dzis i jutro, bo swieto jakies holendeskie jest, wiec moze sie przynajmmniej wykuruje.
Oki kochane ide korzystac z tego , ze maz buja malego.
Narka
nio i teraz przebudzil sie na karmienie i dalej drzema:-) wspolczuje tym dziewczyna, ktore maja problemy nocne.. nasz synio ladnie nocke przesypia, a i zasypia bez problemu
kuruj sie kochana
hi hi nio a jak nam sie dzidzia zamarzyla to niemielismy zadnego problemu, bo tez wiedzielismy kiedy nalezy oddac zloty strzal
możliwe, że młody ma wodniaka albo przepuklinę pachwinową (jedno jąderko jest większe od drugiego) 
)
, w ogóle nie stosowalam antykoncepcji przed ciążą, no tylko naturalne metody, ale teraz trzeba się zainteresować, co to jest ten zastrzyk? ile to kosztuje i w ogóle, coś bliżej jeśli można, jakieś skutki? skuteczność?