reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

osa zazdrosna jestem tez bym sobie taki dzionek zrobila z fryzjerka i kawusia.:tak:
nieste:tak:ty na 18 do pracy lece i tyle co mam:crazy: no przynajmniej pare groszy wpadnie wiem

reklama
z tymi karuzelami opinie sa podzielone u nas na szkole rodzenia połozna mówiła, że mozna od razu i warto cwiczyc uwagę maluszka zabaweczkami czy muzyczką:-)

a na marginesie...spałam...hahahahaa tak mnie zmorzyło...własnie wstałam...:-)

Nie da się tego ukryć ;-)

Tak w ogóle to się chciałam przywitać i ciut ujawnić. Piszę "ciut", bo sobie postanowiłam, że się odezwę na forum dopiero, jak przeczytam cały wątek i już będę wiedzieć, co i jak. Tylko nie doceniałam Waszej kreatywności i potrzeby przelewania na komp różnych myśli ;-). Myślałam już, że Was w życiu nie dogonię, takie z Was płodne pisarki ;-)
Znalazłam BB jakiś miesiąc temu, przy okazji szukania opinii o wózkach i wpadłam na Was, Kwietniówki 2009. Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do swojego grona (termin na 20.04) i wybaczycie, że byłam takim Waszym "cichym czytaczem" bez Waszej wiedzy. Ale powiem Wam szczerze - to forum jest bardziej wciągające niż niejedna powieść, a czytam ich na pęczki (mój J. twierdzi, że to uzależnienie ;-)).

Pozdrawiam wszystkie serdecznie!

a ja dzisiaj chyba zabije mojego meza jak wroci z pracy:wściekła/y: wyszlam z psami na pole i zostawilam koma w domu.. wracam a tam nieodebrane polaczenie od jego kolegi.. nio i wystraszylam sie, ze cos sie stalo i napisalam esa czy z moim T. wszystko wporzadku czy cos sie stalo.. za chwile dzwoni telefon, nio wiec juz z talarem w gaciach go odbieram, bo jego koledzy nigdy do mnie nie dzwonia i slysze "czesc, T. odcielo noge":wściekła/y: nio wiec ja juz mam serce w gardle, az usiadlam z wrazenia:wściekła/y: a za chwile slysze "kochanie zablokowali mi wychodzace polaczenia".. normalnie myslalam, ze go zjem przez ta sluchawke:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nio, a on zapomnial zaladowac koma, nio i mu zablokowali i chcial mi dac znac, ze nie bedzie mial sie jak odezwac przez caly dzien:dry: troche glupia forme sobie wybral, bo ja w momencie zlapalam stresa jak niewiem co..

niesadzilam ze ktos dolaczy na zasadzie przeczytam caly watek i dopiero sie odezwe. no ale co fakt bb wciaga a my tu nesa piszemy doslownie wszystko.
malutka nie ma co sie denerwowac faceci czesto maja takie glupie pomysly, mnie denerwuje najbardziej jak muj dzwoni i jak 3min puzniej nie odbiera to mnie do szalu doprowadza

reklama
klucha09 najgorsze jest to, ze ja w to uwierzylam:baffled: ale to dlatego, ze juz raz wrocil z poturbowanymi zebrami z roboty.. zreszta nie przyszloby mi do glowy, ze moj T. moze miec takie glupie pomysly:crazy:
witam nowa kwietniowke.. widze, ze kolezanka tez z krakowa;-)

Do góry