reklama
szczesliwa
Fanka BB :)
z tymi karuzelami opinie sa podzielone u nas na szkole rodzenia połozna mówiła, że mozna od razu i warto cwiczyc uwagę maluszka zabaweczkami czy muzyczką:-)
a na marginesie...spałam...hahahahaa tak mnie zmorzyło...własnie wstałam...:-)
a na marginesie...spałam...hahahahaa tak mnie zmorzyło...własnie wstałam...:-)
Nie da się tego ukryć ;-)
Tak w ogóle to się chciałam przywitać i ciut ujawnić. Piszę "ciut", bo sobie postanowiłam, że się odezwę na forum dopiero, jak przeczytam cały wątek i już będę wiedzieć, co i jak. Tylko nie doceniałam Waszej kreatywności i potrzeby przelewania na komp różnych myśli ;-). Myślałam już, że Was w życiu nie dogonię, takie z Was płodne pisarki ;-)
Znalazłam BB jakiś miesiąc temu, przy okazji szukania opinii o wózkach i wpadłam na Was, Kwietniówki 2009. Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do swojego grona (termin na 20.04) i wybaczycie, że byłam takim Waszym "cichym czytaczem" bez Waszej wiedzy. Ale powiem Wam szczerze - to forum jest bardziej wciągające niż niejedna powieść, a czytam ich na pęczki (mój J. twierdzi, że to uzależnienie ;-)).
Pozdrawiam wszystkie serdecznie!
Tak w ogóle to się chciałam przywitać i ciut ujawnić. Piszę "ciut", bo sobie postanowiłam, że się odezwę na forum dopiero, jak przeczytam cały wątek i już będę wiedzieć, co i jak. Tylko nie doceniałam Waszej kreatywności i potrzeby przelewania na komp różnych myśli ;-). Myślałam już, że Was w życiu nie dogonię, takie z Was płodne pisarki ;-)
Znalazłam BB jakiś miesiąc temu, przy okazji szukania opinii o wózkach i wpadłam na Was, Kwietniówki 2009. Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do swojego grona (termin na 20.04) i wybaczycie, że byłam takim Waszym "cichym czytaczem" bez Waszej wiedzy. Ale powiem Wam szczerze - to forum jest bardziej wciągające niż niejedna powieść, a czytam ich na pęczki (mój J. twierdzi, że to uzależnienie ;-)).
Pozdrawiam wszystkie serdecznie!
prawdziwa sierota forumowa ze mnie ;-)no produktywne kwietnówki jestesmy!:-)
oczywiście powyższy komentarz był do słów szczęśliwej.
tylko że to moje pierwsze poważne podejście do pisania czegokolwiek na forum, więc pewnie jeszcze jakieś wpadki mi się zdarzą ;-)
malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
a ja dzisiaj chyba zabije mojego meza jak wroci z pracy
wyszlam z psami na pole i zostawilam koma w domu.. wracam a tam nieodebrane polaczenie od jego kolegi.. nio i wystraszylam sie, ze cos sie stalo i napisalam esa czy z moim T. wszystko wporzadku czy cos sie stalo.. za chwile dzwoni telefon, nio wiec juz z talarem w gaciach go odbieram, bo jego koledzy nigdy do mnie nie dzwonia i slysze "czesc, T. odcielo noge"
nio wiec ja juz mam serce w gardle, az usiadlam z wrazenia
a za chwile slysze "kochanie zablokowali mi wychodzace polaczenia".. normalnie myslalam, ze go zjem przez ta sluchawke

nio, a on zapomnial zaladowac koma, nio i mu zablokowali i chcial mi dac znac, ze nie bedzie mial sie jak odezwac przez caly dzien
troche glupia forme sobie wybral, bo ja w momencie zlapalam stresa jak niewiem co..

niesadzilam ze ktos dolaczy na zasadzie przeczytam caly watek i dopiero sie odezwe. no ale co fakt bb wciaga a my tu nesa piszemy doslownie wszystko.
malutka nie ma co sie denerwowac faceci czesto maja takie glupie pomysly, mnie denerwuje najbardziej jak muj dzwoni i jak 3min puzniej nie odbiera to mnie do szalu doprowadza
malutka nie ma co sie denerwowac faceci czesto maja takie glupie pomysly, mnie denerwuje najbardziej jak muj dzwoni i jak 3min puzniej nie odbiera to mnie do szalu doprowadza
aniolek20k
Fanka BB :)
witam nowa kwietniowke
malutka ja to mojego chyba bym zabila za takie glupie zarty, faceci to maja jednak spaczone poczucie humoru
malutka ja to mojego chyba bym zabila za takie glupie zarty, faceci to maja jednak spaczone poczucie humoru
reklama
malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
klucha09 najgorsze jest to, ze ja w to uwierzylam
ale to dlatego, ze juz raz wrocil z poturbowanymi zebrami z roboty.. zreszta nie przyszloby mi do glowy, ze moj T. moze miec takie glupie pomysly
witam nowa kwietniowke.. widze, ze kolezanka tez z krakowa;-)

witam nowa kwietniowke.. widze, ze kolezanka tez z krakowa;-)
Podziel się: