Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
baby ja słyszałam, że bdanie na toxo powinno się powtórzyć, jeśli wynik był ujemny...zwłaszcza, że toxo zaraża się nie tylko od kotów, ale też od mięsa...nie wiem, ja pewnie zrobię dla świętego spokoju. I tak znów będę robić morfologię, więc co mi tam![]()

Jeszcze musze wymyślić jakąś fryzurkę i dzwonię do mojej fryzjerki - chciałam zapuszczać ale już mnie dobijają moje oklapłe, nieukładające się hery grrrmitaginka, a żylaki? mój na wardze sromowej i już 4! na nodze.. powyżej kolana, udo od wewnątrz, bliżej pachwin.. chyba zależy jak duże co?!
pamiętam jak kiedyś rzucałam palenie.
przyszłam do domu z pracy (pierwszy dzień bez fajek) i posprzątałam totalnie wszystko!! umyłam podłogi chociaż były czyste, no i błysk w domu, usiadłam i poprosiłam M żeby skoczył do sklepu po fajkiheh dopiero test ciążowy mi pomógł rzucić
![]()
)
coprawda nigdy nie należałam do nałogowców, w wekend do piwka to tak. Jak już dzidzik będzie poza brzuszkiem to od czasu do czasu się pewnie skuszę
a wszystko niby prywatnie. DO tego przy każdej wizycie dostaję jakieś pakiety dla kobiet w ciąży z aktualnymi gazetkami, próbki kremików itp no i dwie butelki z aventu już przez to mam :-) Jedynie wydałam 290pln na badania genetyczne ale to już w innej placówcemi lekarka mówiła że robi się go dopiero po 35 tyg chodzi o wykrycie paciorkowca typu b którym przy porodzie może zarazić się dziecko- ten paciorkowiec wywołuje min zapalenie płuc i opon mózgowych. Jeśli go wykryją podają w czasie porodu antybiotyk dożylnie dziecku i matce

jest po prostu ladniejszy wiele od moich wyobrazen. ciesze sie :-)