Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziolchy, mam pytanie. Jak pralyscie rzeczy z wozka? Wszystkie czesci, czy tylko jakies wybrane?? Bo koncze pranie ubrankowo poscielowe i chyba za fotelik i wozek trzeba bedzie sie wziac, tylko nie wiem z ktorej strony zaczac?![]()
A np koszule swoje i staniki do karmienia, tez pierzecie w dzieciowych proszkach, czy tych normlanych??
Ja to z tym praniem nie przesadzam, w dzieciecym proszku piore tylko to z czym skóra ma bezposredni kontakt a wózek???? eeeeee chyba ze jest brudny
No to nie beda gorsza matka i tez wypiore 
Laska ja nowego wozka wogole nie pralam. Bo po co? Teraz owszem, ale on stal 2 lata w szopie wiec musialam go odwiezyc, ale jak masz nowy to sobie odpuść serio :-) po co robic dodatkowa robote :-)Dziolchy, mam pytanie. Jak pralyscie rzeczy z wozka? Wszystkie czesci, czy tylko jakies wybrane??
jola, ja to szczerze mowiac nawet nie wiedzialam, ze wozki sie pierze, poki tutaj gdzies nie wyczytalam, ze niektorzy to robiaNo to nie beda gorsza matka i tez wypiore
![]()
. Patrzę cenę - 150 zł
. No pogięło chyba tych ludzi
. Za dwa kawałki szmatki, beznadziejnie wykonane za takie pieniądze?! Toż to rozbój w biały dzień!!!!